Berwick schoenen

Bent u opzoek naar Berwick schoenen?

Van Keeken Schoenen in Bodegraven heeft een uitgebreide keuze in Berwick schoenen. Berwick schoenen zijn allemaal leren schoenen die kwalitatief erg goed in elkaar zitten. Bekijk hieronder de collectie van Van Keeken in Bodegraven.

Klein stukje historie van de Berwick schoenen

Berwick schoenen stammen uit een lange traditie van schoenmakers. Ze maken gebruik van technieken die terug gaan naar het jaar 1871 waarin Charles Goodyear Jr. het patent aanvroeg op een machine om leer te naaien. De fabrikant maakt nog steeds gebruik van deze techniek. Ze maken alle onderdelen van de schoen in dezelfde fabriek waarbij niets wordt uitbesteed. Op deze manier kunnen ze de kwaliteit van de hele schoen waarborgen. De Berwick schoenen zijn handgemaakt dus niet 1 stiksel of detail is compleet hetzelfde zoals niet één paar handen hetzelfde is.

Berwick schoenen en Goodyear gemaakt!

Berwick is kenmerkend door de klassieke en zijn style volle design. Mooie modellen die een welkome aanvulling zijn in de garderobe van iedere moderne man. Een groot aantal schoenen zijn goodyear gemaakt. Dit houd in dat de schoenen dubbel zijn gestikt en een kurken binnenwerk erin heeft zitten. Kurk is een dempen maar ook ondersteunend materiaal. De grote voordelen van deze maakwijze zijn:
– De schoen is goed buigzaam
– Een goede en stevige verbinding tussen de zool en het bovenleer van de schoenen
Bekijk het unieke productieproces.

Bekijk hier de Berwick schoenen
Classieke schoenen van Berwick
Online Berwick schoenen
Bekijk hier de klassie Berwick collectie
Berwick schoenen
volledig Berwick schoenen collectie
Berwick schoenen
volledig Berwick schoenen collectie
Kijk hier naar de Berwick instappers
Bekijk hier de Berwick collectie
Dubbele gesp schoenen van Berwick
Leren veterboot Berwick
Opzoek naar Berwick riemen?
TOP