Birkenstock jongens

Opzoek naar kinder Birkenstock?

Jongens Birkenstock vind u bij Van Keeken Schoenen in Bodegraven. Bekijk hieronder het overzicht in Birkenstock voor de jongens. Is dit niet de wat u zocht, kom dan even langs in de winkel om het hele assortiment te bekijken, of om te kijken of wij iets kunnen bestellen voor u. 

 

Wat houd Birkenstock in?

De geschiedenis van Birkenstock gaat terug tot in 1774 toen de eerste modellen werden geproduceerd. De birkenstock slippers en sandalen zijn gezondheidsschoenen met een trendy en modieuze uitstraling. De ergonomische vorm van het voetbed zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het lichaamsgewicht, de voeten worden tijdens het lopen bij iedere stap ondersteund.

Birkenstock heeft een speciale kindercollectie. Ouders die letten op gezond schoeisel voor hun kinderen zijn bij Birkenstock aan het juiste adres. Het zeer flexibele natuurkruk van de Birkenstock past zich optimaal aan de kindervoetjes aan en het voetbed is gebaseerd op hun natuurlijke voetafdruk.

voetbed Birkenstock 

1.  Diepe hielkuil, geeft de voet houvast en ondersteunt het natuurlijke weefsel
2. Voorvoetsteun met pelotte, ondersteunt de drukverdeling van de midden- naar de voorvoet
3. Teengrip. Maakt een optimale geleiding van de tenen mogelijk voor een natuurlijke loopgang.
4. Kurk-latex voetbed ,wordt speciaal van het fijnste en beste natuurkurk en en natuurlatex vervaardigd. Twee jutelagen geven het voetbed stabiliteit. Het is uiterst flexibel en zorgt voor hoog draagcomfort.
5. Zool van veloursleer, neemt vocht op en verhoogt door de huidvriendelijke eigenschappen het draagcomfort aanzienlijk en zorgt voor een goed voetklimaat.
6. de hoge rand van het voetbed, is ver naar boven opgetrokken en dient ter bescherming van de tenen.

 

 

Birkenstock collectie bij Van Keeken Schoenen in Bodegraven

Naast de kinder Birkenstock vind u bij Van Keeken Schoenen in Bodegraven ook voor de dames en heren Birkenstock.

 

 

 

TOP