Braqeez schoenen

Opzoek naar Braqeez schoenen voor kinderen?

Hieronder vind je de Exclusieve Braqeez schoenen voor jongens en meiden. De Braqeez schoenen zijn in maten vanaf 33 t/m maat 40 te verkrijgen. Bij aankoop van een paar Braqeez schoenen maak je kans op een reis naar Disneyland Parijs en op kaartjes voor de Efteling! Bekijk hier de actie voorwaarden. 

Van Keeken Schoenen in Bodegraven heeft diverse modellen in Braqeez schoenen. De modellen zijn allemaal geheel van leer aan de buitenzijde en aan de binnenzijde. Daarnaast zijn de kinderschoenen allemaal gemaakt met een ondersteunend voetbedje en met een uitneembaar voetbed. Dit zodat ze ook geschikt zijn voor steunzolen. Door het leer zijn de Braqeez schoenen wind dicht, water afstoten en goed ademend. De Braqeez kinderschoenen zijn exclusief gemaakt met de zo bekende color run verf spetters!

Braqeez schoenen bij Van Keeken Schoenen

De Exclusieve Braqeez schoenen die Van Keeken Schoenen in Bodegraven nu heeft zijn erg stevig en zeer modisch! Bij aankoop van de Braqeez kinderschoenen maak je kans op een reis naar Disneyland Parijs en op kaartjes voor de Efteling. Bekijk hier de actie! Bekijk ook onze Facebookpagina waar de actie op staat en natuurlijke de andere activiteiten!

Naast de leuke Braqeez kinderschoenen hebben wij ook diverse andere leuke kinderschoenen. Bekijk op onze Facebook en op onze website de andere merken als je bij de Braqeez niet kunt slagen. Wij hebben merken zoals: Develab, Giga, Munich, New Balance en diverse andere kinderschoenen merken!

TOP