FitFlop slippers

Opzoek naar FitFlop slippers?

*Helaas hebben wij op dit moment geen FitFlop slippers. 

 

Ben je opzoek naar FitFlop slippers? Bij Van Keeken Schoenen in Bodegraven vind je een uitgebreid assortiment in FitFlop slippers! Naast de FitFlop slippers vind je ook leuke instappers van FitFlop. Bekijk hieronder de collectie FitFlop slippers en modellen voor dames. 

Het bijzondere en grote voordeel van de FitFlop slippers is, dat je na een kleine week inlopen er de hele dag op kunt lopen zonder vermoeiende voeten te krijgen. Ook zijn de FitFlop slippers gemaakt voor gene die hielspoor hebben of lichte rugklachten hebben. Heeft u altijd voetproblemen of snel ergens last van? kom dan naar de winkel om de FitFlop slippers te passen en het juiste advies te krijgen.

Waarom is een FitFlop slipper of sandaal uniek?

FitFlop slippers en sandalen zijn uniek! Dankzij de zool met Microwobbleboard technologie worden de beenspieren verstevigd en de druk en spanning op de onderrug verminderd. Fitflop is een expert in het maken van schoenen en sandalen die zorgen voor optimaal comfort. FitFlop slippers zorgen voor een betere houding en versterken de spieren. Het wandelen op deze slippers heeft vele positieve effecten o.a.: versteviging van de been- en bilspieren, verlichting van chronische rugpijn, verzachting van de pijn bij ontsteking van het peesblad van de voetzool (plantar fasciitis) en het verminderen van de zwelling in de benen na lang rechtop staan. Naast de unieke werking van de slippers zijn ze ook nog eens leuk om te zien. De perfecte combinatie van uitstraling en comfort. 

Van Keeken Schoenen en FitFlop slippers.

Bij Van Keeken Schoenen in Bodegraven vind je een uitgebreide collectie in FitFlop slippers. Heeft u op de website een model gevonden wat je zou willen hebben? Mail dan naar info@vankeekenbodegraven.nl of bel naar 0172-612225 zodat wij het paar FitFlop slippers kunnen opsturen. Stond het paar wat u zocht niet op de website? Kom dan langs in winkel, de koffie staat klaar!

FitFlop slippers
TOP