Floris van Bommel schoenen

Opzoek naar Floris van Bommel schoenen?

Bij Van Keeken Schoenen vind je een uitgebreide collectie in Floris van Bommel schoenen. De leuke en aparte designs van de Floris van Bommel schoenen maken het helemaal af! Bekijk hieronder de heren Floris van Bommel schoenen collectie.

Floris van Bommel schoenen zijn leer gevoerd aan de binnenzijde en aan de buitenzijde. Daarnaast zijn de Floris van Bommel schoenen in diverse breedte maten te krijgen. Dit zorgt voor een ideale pasvorm in een sportief jasje! Naast de sportieve Floris van Bommel schoenen hebben wij ook meer geklede schoenen met bijvoorbeeld een leuk design. De meeste geklede schoenen zijn verwerkt met een goodyear constructie. Dit houd in dat er een vast gemonteerde kurken zool in verwerkt zit dat zich compleet naar de voet gaat vormen. Daarnaast heeft de schoen opstaande randen met doorgestikte naden zodat de schoen niet aan de zijkant stuk kan gaan.

Wat maakt de Floris van Bommel schoenen nou zo leuk?

Door de mooie materialen en de aparte designs op de schoenen zijn het schoenen waar je echt de show mee steelt. Floris van Bommel schoenen herken je direct aan de leuke accenten op de schoenen of zolen. De collectie Floris van Bommel schoenen bestaat uit sneaker modellen, geklede schoenen en boots.

Floris van Bommel schoenen & Van Bommel schoenen.

Naast de lijn van Floris van Bommel schoenen is er ook een lijn in Van Bommel schoenen. De Van Bommel schoenen zijn vaak iets klassieker en gekleder dan de Floris van Bommel schoenen.

 

Floris van Bommel sneakers?
TOP