Gabor

Bekijk hier de Gabor collectie!

Gabor schoenen worden al sinds 1949 geproduceerd in Duitsland. Gabor staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en klassieke stijl. Er wordt veel aandacht besteed aan het (gedeeltelijk handmatig) produceren van de Gabor schoenen, die uit wel 250 losse delen kunnen bestaan! Bij Gabor wordt er nog steeds gewerkt volgens de traditionele methoden van het schoenmaken. Er wordt voor iedere schoen gebruik gemaakt van speciale maquettes die zorgen voor een perfecte pasvorm. De schoenen staan bekend om hun klassieke stijl en hoge kwaliteit, schoenen waarmee je gezien mag worden.

Van Keeken Schoenen in Bodegraven heeft een uitgebreide Gabor collectie.

Bent u nog opzoek naar Gabor schoenen, Gabor laarzen, Gabor slippers of Gabor sandalen? Bekijk dan hier de collectie van Gabor! Op de website staat een groot deel van de collectie wat Van Keeken Schoenen in Bodegraven levert. Voor de hele collectie kunt u langs komen in de winkel in Bodegraven. Heeft u interesse in een paartje en wilt u niet langs komen in de winkel? Bel of mail ons dan, zodat wij ze kunnen opsturen!

Gabor modellen

Elk seizoen heeft Gabor weer een uitgebreide en vernieuwende collectie. De collectie die wij leveren bestaat uit Gabor schoenen, Gabor laarzen, Gabor pumps, Gabor slippers, Gabor sandalen en Gabor sneakers. Naast deze modellen hebben wij ook de rolling soft schoen van Gabor. Dit model heeft een afwikkel balk in de schoen, wat ervoor zorgt dat je gemakkelijk een langer stuk kunt lopen.

Rode Gabor sneaker?
Gabor schoenen blauw
Rolling soft model van Gabor
TOP