Han Wag wandelschoenen heren

Bekijk hier de Han Wag wandelschoenen

Bent u een fanatieke wandelaar? Bekijk dan hier de Han Wag wandelschoenen collectie! Han Wag wandelschoenen zijn stevige en sterke schoenen die variërend in materialen zijn. Daarnaast heeft Han Wag ook verschillende breedte maten en ook een model voor knokken ( Hallux valgus ). Zo kunt u met een bepaalde knok, toch genoeg ruimte creëren voor tijdens een lange wandeling. Zorg dat u blaar vrij en blessure vrij kunt blijven lopen met de juiste wandelschoenen! Hieronder vind u een overzicht van de Han Wag wandelschoenen collectie voor heren. Bekijk op onze website de rest van de collectie voor dames en de andere wandelmerken zoals; Lowa, Meinl, New Balance en Hi-Tec! 

Wat zijn Han Wag wandelschoenen?

Al meer dan 90 jaar produceert Hanwag hoogwaardige berg- en trekkingschoenen. Han Wag wandelschoenen staan bekend om zijn goede pasvorm, robuustheid en lange levensduur. Hanwag schoenen zijn gemaakt om stevige wandelingen (in de bergen) te maken. Voor optimale pasvorm wordt gebruik gemaakt van verschillende leesten. Zo is er een speciale leest voor mannen en vrouwen maar bijvoorbeeld ook voor mensen met brede of smalle voeten. Daardoor is er voor iedereen een goede pasvorm te vinden. Hanwag vervaardigd dubbel gestikte schoenen wat nog maar weinig schoenmakers kunnen maken. Bij het productieproces wordt gebruik gemaakt van materialen die aan de strengste wettelijke criteria voldoen. Duurzaamheid is hierbij van groot belang, niet alleen van de materialen maar ook van de natuur.

Han Wag wandelschoenen bij Van Keeken Schoenen

Bekijk hieronder de Han Wag wandelschoenen collectie voor heren bij Van Keeken Schoenen in Bodegraven. Het uitgebreide assortiment in Han Wag wandelschoenen zorgt ervoor dat u altijd kunt slagen. Naast de ‘standaard’ wandelschoenen collectie hebben wij ook van Han Wag een speciaal model die geschikt is voor een Hallux Valgus(knok) Dit is een schoen die plaatselijk extra ruimte geeft op de plek van de knok. Zo kunt u ook met vervelende drukplekken pijnvrij wandelen!

TOP