Hassia schoenen

Bekijk hier de Hassia schoenen collectie!

Van Keeken Schoenen heeft een uitgebreide collectie in Hassia schoenen. Naast de Hassia schoenen zijn er ook pumps en diverse andere geklede schoenen te krijgen. Bekijk hieronder de Hassio schoenen collectie voor dames.

De Hassia schoenen zijn allemaal leer gevoerd van binnen en van buiten. Dit zorgt voor een zeer goede pasvorm, een goed ademende schoen wat er ook nog is modisch uitziet! Heeft u nog geen Hassia schoenen gekocht? Kijk dan op de website www.vankeekenbodegraven.nl om de collectie te bekijken of kom langs in de winkel!

Wat zijn Hassia schoenen eigenlijk?

Het merk Hassia is opgericht in 1884 en staat sinds dien voor comfort en kwaliteit. De Hassia schoenen zijn luxe en elegante damesschoenen met een goede pasvorm. De schoenen zijn gemaakt van mooie en zachte leersoorten wat zorgt voor een comfortabel gevoel. Met deze collectie kun je gemakkelijk een dagje op stap zonder dat je last van je voeten krijgt. Naast comfort volgt Hassia ook de laatste trends en verwerkt die op hun geheel eigen wijze in het ontwerp van de schoenen. De schoenen van Hassia zijn volledig leer gevoerd, hebben een uitneembaar voetbed en zijn verkrijgbaar in verschillende wijdtematen.

Geen Hassia schoenen gevonden?

Naast de Hassia schoenen collectie hebben wij ook een uitgebreide collectie in andere merken. Heeft u niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan hier de andere collecties en merken. Wilt u op de hoogte gehouden worden wat wij allemaal binnen krijgen of wat er in de winkel gebeurd? Volg dan onze Facebook pagina of laat u registreren voor ons klantensysteem.

TOP