Lowa wandelschoenen heren

Bekijk hier de Lowa wandelschoenen voor heren!

Van Keeken Schoenen heeft een mooie collectie Lowa wandelschoenen voor heren en dames. Bekijk hieronder de Lowa wandelschoenen collectie en hier de dames collectie! Bent u opzoek naar hoge of lage wandelschoenen? Licht gewicht of juist wat steviger en zwaarder? Hier vind u alles wat u zoek. Van Keeken Schoenen in Bodegraven heeft een uitgebreid assortiment in hoge en lage schoenen die geschikt zijn voor in Nederland en het buitenland. Bestel ze bij ons online via de mail of telefonisch of kom naar de winkel voor deskundig advies over uw voeten en uw schoenen! 

Een stukje geschiedenis van de Lowa wandelschoenen voor heren en dames.

De geschiedenis van Lowa begint in 1923 als de oprichter, Johan Wagner, op zijn zolderkamer begint met het maken van stevige schoenen voor familie en vrienden. Al snel wordt de vraag naar de schoenen groter en in 1933 wordt de eerste kleine Lowa fabriek geopend. Dankzij jarenlange ervaring en ontwikkeling is Lowa een expert geworden in het ontwerpen en produceren van kwalitatief hoogstaande wandelschoenen. Voor het buitenwerk en de voering maakt Lowa gebruik van hoog kwaliteitsleer. Optimaal afgestemde materialen zorgen voor een goede pasvorm en draagcomfort. Bij de productie van de schoenen maakt Lowa gebruik van verschillende soorten leesten variërend van een extra smalle tot een WXL leest met extra grote teenruimte. Lowa produceert ook speciaal schoenen voor dames met een leest en binnenwerk speciaal afgestemd op de damesvoet. Kortom er is voor iedere voet wel een geschikte schoen te vinden.  

Collectie Lowa wandelschoenen van Van Keeken Schoenen in Bodegraven.

Hieronder ziet u een mooi overzicht van de Lowa wandelschoenen collectie voor heren wat Van Keeken in Bodegraven voert. Naast al deze schoenen heeft Van Keeken in Bodegraven ook een uitgebreid assortiment in andere merken. Merken zoals Meindl, Han Wag, New Balance en Hi-Tec. Bekijk hier de hele collectie wandelschoenen!

Heren Lowa wandelschoenen
Lowa wandelschoenen
Lowa wandelschoenen
Strato lo zwart Lowa
Lowa wandelschoenen hoog
Lowa wandelschoenen
Lowa wandelschoenen
Lowa wandelschoenen
Lowa wandelschoenen heren
Van Keeken Schoenen Bodegraven Lowa
Lowa wandelschoenen renegade
TOP