Meindl wandelschoenen heren

Opzoek naar Meindl wandelschoenen?

Bij Van Keeken Schoenen in Bodegraven vind u een uitgebreid assortiment in Meindl wandelschoenen voor heren en dames. Meindl wandelschoenen in diverse breedte maten, hoog of laag, bij Van Keeken Schoenen in Bodegraven vind u het! Door de grote collectie in Meindl wandelschoenen is er voor iedere voet wel een juiste schoen. Kom voor het juiste advies voor uw voeten en schoenen naar Van Keeken Schoenen in Bodegraven. 

Wat zijn Meindl wandelschoenen?

Meindl wandelschoenen zijn misschien wel het schoenmerk met de langste traditie. In 1683 ging de eerste Meindl aan de slag als schoenmaker en nu 11 generaties later is het bedrijf wereldwijd bekend en een toonaangevend merk voor berg- en wandelschoenen. De kracht van het bedrijf zit in het feit dat ze de traditionele productiemethoden hebben behouden en daarnaast toch innovatief zijn. De schoenen van Meindl worden nog steeds in Duitsland geproduceerd. Meindl schoenen zijn veilig, duurzaam en van hoge kwaliteit. Er kan altijd een goede pasvorm worden gevonden dankzij de verschillende lengte- en breedtematen. Of u nu een schoen zoekt voor dagtochten of het zwaardere werk, er is altijd een geschikt model te vinden.

Collectie Meindl wandelschoenen

De collectie bij Van Keeken Schoenen in Bodegraven in Meindl wandelschoenen is zeer uitgebreid. Bekijk hieronder de collectie in hoge en lage Meindl wandelschoenen voor heren. Bekijk ook de hier de dames Meindl wandelschoenen! Komt u niet uit de omgeving van Bodegraven maar heeft u wel interesse in een paar schoenen, Mail naar: info@vankeekenbodegraven.nl of bel naar: 0172-612225 om uw bestelling door te geven zodat wij ze kunnen opsturen!

TOP