Meindl dames schoenen

Bent u opzoek naar Meindl schoenen voor het wandelen?

Meindl is misschien wel het schoenmerk met de langste traditie. In 1683 ging de eerste Meindl aan de slag als schoenmaker en nu 11 generaties later is het bedrijf wereldwijd bekend en een toonaangevend merk voor berg- en wandelschoenen. De kracht van het bedrijf zit in het feit dat ze de traditionele productiemethoden hebben behouden en daarnaast toch innovatief zijn. De Meindl schoenen worden nog steeds in Duitsland geproduceerd. Meindl schoenen zijn veilig, duurzaam en van hoge kwaliteit. Er kan altijd een goede pasvorm worden gevonden dankzij de verschillende lengte- en breedtematen. Of u nu een schoen zoekt voor dagtochten of het zwaardere werk, er is altijd een geschikt model te vinden.

Naast het uitgebreide assortiment in modellen werkt Meindl ook met diverse materialen. U heeft keuze uit geheel leren schoenen van binnen en buiten, een schoen met alleen een leren buitenzijde of een schoen met Gore-Tex materiaal.

Meindl schoenen van Gore-Tex materiaal?

De wandelschoenen die Meindl fabriceert kunnen van Gore-Tex materiaal zijn. Gore-Tex is een membraan wat wind en wat waterdicht is, maar wat ook goed ventilerend is. Het grote voordeel hiervan is, is dat u de schoen niet hoeft te blijven behandelen om hem waterdicht te behouden. Bekijk hieronder de Meindl schoenen die wij in ons assortiment hebben. Heeft u vragen of wilt u een schoen bestellen dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

TOP