New Balance schoenen

New Balance schoenen/sneakers?

Momenteel is New Balance in de schoenen branche een hot item! New Balance schoenen of sneakers kunt u vinden bij Van Keeken Schoenen in Bodegraven. Naast de New Balance schoenen voor meiden hebben wij ook voor dames, heren en jongens een uitgebreid assortiment in New Balance schoenen. Bekijk hier alvast de collectie voor de dames. 

Heeft u al New Balance schoenen?

De New Balance schoen werd opgericht in 1906 in Boston, USA. Het is op dit moment het op drie na grootste sportmerk ter wereld en kan dus terugkijken op meer dan 100 jaar ervaring. Het bedrijf richtte zich oorspronkelijk op mensen met voetproblemen en ontwikkelde inlegzolen. Al snel groeide het bedrijf uit tot een fabrikant van sportschoenen. Op dit moment is het een van de toonaangevende leveranciers op het gebied van hardloopschoenen, wandelschoenen en sportschoenen. New Balance produceert schoenen in vier verschillende breedtematen waardoor er voor iedereen een perfect passende schoen is.

Heeft u New Balance schoenen gezien?

Een groot gedeelte van onze New Balance schoenen collectie staat op onze website. Heeft u schoenen gezien maar woont u niet in de buurt? Mail ons dan via: info@vankeekenbodegraven.nl of bel ons via: 0172-612225 zodat wij de schoenen kunnen opsturen naar u. Heeft u niks gevonden? Kom dan even naar de winkel om de hele collectie schoenen te bekijken!

TOP