NewBalance wandelschoen heren

New Balance wandelschoenen?

Wandelschoenen van het merk New Balance vind je bij Van Keeken Schoenen in Bodegraven. New Balance wandelschoenen in dames en heren vind je hier! Voor iedere ondergrond of doel heeft Van Keeken Schoenen in Bodegraven wel de juiste schoen. Bekijk hieronder de collectie New Balance wandelschoenen voor heren! Bekijk hier de New Balance wandelschoenen voor dames.

New Balance wandelschoenen voor heren zijn opgericht in 1906 in Boston, USA. Het is op dit moment het op drie na grootste sportmerk ter wereld en kan dus terugkijken op meer dan 100 jaar ervaring. Het bedrijf richtte zich oorspronkelijk op mensen met voetproblemen en ontwikkelde inlegzolen. Al snel groeide het bedrijf uit tot een fabrikant van sportschoenen. Op dit moment is het een van de toonaangevende leveranciers op het gebied van hardloopschoenen, wandelschoenen en sportschoenen. De New Balance wandelschoenen worden in vier verschillende breedtematen geproduceerd waardoor er voor iedereen een perfect passende schoen is.

Van Keeken en New Balance wandelschoenen?

Het uitgebreide assortiment in wandelschoenen bestaat uit merken zoals New Balance, Meindl, Lowa, Han Wag en binnenkort ook Hi-Tec. Door de uitgebreide wandelcollectie kan iedere wandelaar bij ons slagen. De New Balance wandelschoenen zijn in diverse breedte maten te krijgen en lekker licht in gewicht. Kom langs bij ons in de winkel om de hele collectie te bekijken en deskundig advies te krijgen. Wilt u ze liever online bestellen? Dan kunt u ons mailen of bellen zodat wij ze op kunnen sturen.

TOP