NewBalance wandelschoen dames

Bent u opzoek naar New Balance wandelschoenen?

Van Keeken Schoenen in Bodegraven heeft een uitgebreid assortiment in New Balance wandelschoenen. Bekijk hier de New Balance wandelschoenen. De New Balance wandelschoenen die wij hebben hebben wij ook in verschillende breedte maten. Dit zorgt ervoor dat we voor iedere voet de juiste schoen hebben

Historie New Balance wandelschoenen

New Balance wandelschoenen zijn opgericht in 1906 in Boston, USA. Het is op dit moment het op drie na grootste sportmerk ter wereld en kan dus terugkijken op meer dan 100 jaar ervaring. Het bedrijf richtte zich oorspronkelijk op mensen met voetproblemen en ontwikkelde inlegzolen. Al snel groeide het bedrijf uit tot een fabrikant van sportschoenen. Op dit moment is het een van de toonaangevende leveranciers op het gebied van hardloopschoenen, wandelschoenen en sportschoenen. New Balance produceert schoenen in vier verschillende breedtematen waardoor er voor iedereen een perfect passende schoen is.

Collectie wandelschoenen bij Van Keeken Schoenen

Naast New Balance wandelschoenen hebben wij ook diverse andere merken. Merken zoals Lowa, Meindle, Hanwag en ook Hi-tec. Door het grote aanbod in merken en modellen zorgt het ervoor dat wij voor elke voet de juiste schoen kunnen aanbieden met het juiste advies erbij. Bij ons vind u zowel lage als hoge wandelschoenen in A en A/B categorie. Dit houd in dat het voor het binnen land en buitenland geschikt is. Bekijk het hele assortiment op onze website en zorg dat u voortaan pijnvrij loopt! Heeft u interesse in een paar New Balance wandelschoenen of een paar andere schoenen en heeft u geen tijd om ze te komen ophalen of te passen, Mail ons dan via: info@vankeekenbodegraven.nl of bel ons via: 0172-612225 zodat wij de schoenen kunnen opsturen naar u!

TOP