Paul Green schoenen

Opzoek naar het merk Paul Green schoenen?

Van Keeken Schoenen heeft een uitgebreid assortiment in Paul Green schoenen. De collectie bestaat uit Paul Green schoenen, pumps, instappers en sneakers. Bekijk hieronder de hele Paul Green schoenen collectie van Van Keeken Schoenen in Bodegraven. Heeft u interesse in een paar schoenen wat u online ziet, dan kunt u ons mailen via: info@vankeekenbodegraven.nl of bel naar: 0172-612225 zodat wij de Paul Green schoenen kunnen opsturen naar u. 

Wat zijn Paul Green schoenen?

Het Oostenrijkse merk Paul Green verschenen voor het eerst op de markt begin jaren ’90. Sindsdien staat het merk bekend om hun uitmuntende pasvorm en hoge kwaliteit. Paul Green schoenen zijn comfortabel en hebben tegelijkertijd een eigentijds design. Er wordt alleen gebruik gemaakt van grondstoffen met een hoogwaardige kwaliteit, wat zorgt voor een prachtige uitstraling en duurzaamheid. Kortom de ideale damesschoen. Ook het grote voordeel van de Paul Green schoenen is dat de binnenzolen bij de hak iets verder door naar voren lopen. Dit zorgt ervoor dat de voet meer ondersteuning en rust aan de voeten krijgt. Zo kunt u op een pump met een wat hogere hak wat langer lopen!

Van Keeken Schoenen en Paul Green schoenen.

Bekijk hier de Paul Green schoenen collectie bij Van Keeken Schoenen in Bodergaven. De schoenen zijn allemaal leer gevoerd aan de buitenzijde en aan de binnenzijde. Over het algemeen valt Paul Green wat slanker dan de meeste merken. Wilt u op de hoogte gehouden worden van de nieuwe collectie of de opruiming? Like dan onze Facebook pagina of laat je inschrijven voor ons klantenbestand zodat u kunt profiteren van speciale VIP-avonden.

Paul Green leger print
Paul Green sneakers?
Paul Green sneaker bij Van Keeken Schoenen Bodegraven
Bekijk hier de Paul Green collectie
TOP