Twins & Trackstyle schoenen

Bekijk hier het overzicht in Twins & Trackstyle schoenen!

Het bekende merk Twins & Trackstyle schoenen zijn al jaren een begrip in de ‘betere’ kinderschoenen. Twins & Trackstyle schoenen heeft een uitgebreide collectie in diverse breedte maten. Bekijk hier de Twins collectie! 

Geschiedenis Twins & Trackstyle schoenen

Begin jaren ‘70 ontstond het merk Bunnies. Hun kracht was dat kinderschoenen zowel lengte- als breedtematen hadden. Eind jaren ’80 wilden ze ook schoenen gaan maken voor kinderen van de basisschool leeftijd. Onder de naam Twins zijn ze stoere en meer volwassen schoenen gaan ontwerpen. Wel met dezelfde filosofie dat kindervoeten extra aandacht nodig hebben. Ze moeten lekker zitten en het groeiproces mag niet in de weg worden gestaan. Dat is de basis van Twins: stijl en kwaliteit. De schoenen zijn gemaakt van stoere en stevige materialen die wel tegen een stootje kunnen. Kenmerkend zijn de vrolijke kleuren en mooie details. 

Twins & Trackstyle schoenen

Twins & Trackstyle zijn de belichaming van Ruw, Stoer, Sterk en Hip. Niets mag hun avontuur in de weg staan! De vrij gevochten geestjes staan stevig in hun schoenen en zijn ook nog eens fashionable verantwoord. Ruige materialen, Sterke leersoorten, Stoere finishings, Ruwe ontwerpen en catching details zorgen ervoor dat het een schoen is met karakter! bron: http://www.twins-trackstyle.nl/

TOP