Xsensible schoenen

Bent u opzoek naar Xsensible schoenen?

Xsensible schoenen koopt u eenvoudig bij Van Keeken Schoenen Bodegraven. De Xsensible schoenen zijn zeer comfortabel en in diverse breedte maten te krijgen. Het fijne van de Xsensible schoenen zijn dat ze vaak gedeeltelijk elastisch leer hebben waardoor het heel comfortabel zit. Dit geeft plaatselijk extra ruimte, waardoor het geschikt is voor knokken. Bekijk hier de Xsensible schoenen voor dames.

Van Keeken Schoenen in Bodegraven is gespecialiseerd in comfort schoenen. Naar de Xsensible schoenen kunt u ook terecht voor andere comfortschoenen merken. De comfortschoenen merken die wij in ons assortiment hebben zijn: Xsensible schoenen, Finn Comfort schoenen, Durea schoenen, Wolky schoenen, Waldlaüfer schoenen, Memphisto schoenen, Piedi Nudi laarzen en Hassia schoenen. Kom voor de uitgebreide collectie naar de winkel of kijk op onze website bij de andere merken.

Wat zijn Xsensible schoenen voor schoenen?

Xsensible schoenen zijn gemaakt met een gepatenteerde leer technologie. De Xsensible schoenen bestaan uit verschillende lagen leer waarbij iedere laag een eigen functie heeft. De buitenste laag is gemaakt van echt leer en is dankzij een speciale behandeling erg elastisch. Het stretch leer zorgt ervoor dat de voet maximale bewegingsvrijheid heeft. Schoenen van Xsensible voelen aan als een tweede huid. De technologie zorgt ervoor dat het leer 70% in de breedte rekt en maar 30% in de lengte. Zelfs na 50.000 voetstappen is het leer nog steeds niet verder uitgerekt.

De schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtematen en beschikken over een uitneembaar voetbed.

 

Bekijk het Filmpje en zie wat de verschillende functies van de lagen zijn.

 

Xsensible_Banner

Xsensible strechwalker
Xsensible schoenen bij Van Keeken?
Xsensible bij Van Keeken Schoenen
TOP