Naar boven

Bandschoenen

H

Op zoek naar bandschoenen bij van Keeken

Bandschoenen, een mooie oplossing als een instapper niet genoeg steun voor u geeft, doordat er een klittenbandsluiting op de wreef zit kunt u de schoen verstellen zodat de bandschoen comfortabel zit en toch steun bied.Bij van Keeken heeft u ruime keuze in Bandschoenen,U kunt deze rustig bekijken op onze site. Hieronder zullen we wat meer informatie plaatsen over bandschoenen.

X-sensible Bandschoenen bij van Keeken

Bij van Keeken hebben we onder andere de bandschoenen van x-sensible,in een breedte maat H ( een bredere voet). Het materiaal van de x-sensible is leer, zowel binnen als buiten. Groot voordeel is dat de voorvoet is gemaakt van stretch leer, dit is super fijn als u bv een halux Falgus heeft (knobbel). doordat het stretch leer is en naadloos aan de binnenkant, vormt u voet zich zonder drukpunten in de schoen. Ook is het mogelijk om een breedte maat G ( normale breedte) in deze schoen te verkrijgen, staat deze niet op de site, neemt u dan contact met ons op.Om u een kleine indruk te geven van de x-sensible-bandschoenen volgen hieronder een paar voorbeelden:

Mocht u toch een ander soort bandschoen in gedachten hebben kijkt u dan ook eens bij het merk Durea , Waldläufer of  Rieker, deze merken hebben ook supercomfortabele bandschoenen zoals bijvoorbeeld:

Kooptips voor bandschoenen

Alle schoenen die u koopt moeten goed zitten uiteraard, let daarom bij het bestellen van schoenen op de maat, houd een teenruimte aan van een halve tot een hele centimeter zodat u ruimte vrij heeft om zonder problemen te lopen en te genieten van u nieuwe schoenen. Leer is een natuurproduct en heeft zo nu en dan onderhoud nodig, spray de bandschoenen in met een water en vuil afstotende spray om te voorkomen dat evt vuil en water in de schoen trekt.Voor stretch leer heeft u de 4 in 1 combispray nodig, deze verzorgd teglijkertijd ook het leer en beschermt het ook. daarnaast hebben bij ook de protector die zeer geschikt is in het winterseizoen als de strooiwagens ook hun werk weer moeten doen.Ook voor diversen kleuren schoenonderhoud om te poetsen en de bijbehorende inpoets en uitpoets borstels kunt u bij ons terecht.

van Keeken schoenen in Bodegraven

Bij van Keeken willen wij graag dat u als klant tevreden bent over de door u aangekochte schoenen.Heeft u na het lezen van de informatie hierboven nog vragen dan kunt u altijd contact opnemen met ons, Voor persoonlijk contact kunt u bellen naar 0172-612225, of anders kunt u een E-mail sturen naar: info@vankeekenbodegraven.nl , wij zullen u mail zo snel mogelijk beantwoorden en/of contact met u opnemen.Mocht u onderhoud voor u schoenen willen bestellen, dan kan dit eveneens door te bellen of te E-mailen, wij zullen het onderhoud dan direct meesturen met u bestelde schoen(en).
Graag tot ziens bij van Keeken Bodegraven!