Naar boven

Bandschoenen

Op zoek naar bandschoenen bij van Keeken

Bandschoenen zijn een mooie oplossing als een instapper je niet genoeg steun geeft. Doordat er een klittenbandsluiting op de wreef zit kunt u de schoen verstellen zodat de bandschoen comfortabel zit en gelijktijdig toch steun biedt. Bij van Keeken heeft u ruime keuze in bandschoenen. Hieronder volgt wat meer informatie over bandschoenen.

X-sensible Bandschoenen bij van Keeken

Bij van Keeken hebben we onder andere de bandschoenen van X-sensible, in de breedte maat H (een bredere voet). De X-sensible is gemaakt van leer, zowel van binnen als van buiten. Een groot voordeel is dat de voorvoet gemaakt is van stretch leer. Dit is heel comfortabel als u bv een halux Falgus heeft (knobbel). Het stretchleer is naadloos aan de binnenkant en vormt zich om uw voet zonder dat u drukpunten ervaart in de schoen. Deze schoen is overigens ook beschikbaar in breedtemaat G (normale breedte) in deze schoen te verkrijgen. Vindt u deze niet op de site, neemt u dan contact met ons op. Om u een kleine indruk te geven van de x-sensible-bandschoenen volgen hieronder een paar voorbeelden:

Mocht u toch een ander soort bandschoen in gedachten hebben kijkt u dan ook eens bij het merk Durea , Waldläufer of  Rieker. Deze merken hebben ook super-comfortabele bandschoenen zoals bijvoorbeeld:

Kooptips voor bandschoenen

Alle schoenen die u koopt moeten uiteraard goed zitten. Let daarom bij het bestellen van uw schoenen als eerste op de maat, houd een teenruimte aan van een halve tot een hele centimeter zodat u ruimte vrij heeft om zonder problemen te lopen en te genieten van u nieuwe schoenen.
Leer is een natuurproduct en heeft zo nu en dan onderhoud nodig. Spray de bandschoenen in met een water- en vuilafstotende spray om te voorkomen dat vuil en water in de schoen trekt. Voor stretch leer heeft u de 4 in 1 combispray nodig. Deze verzorgt niet alleen het leer en beschermt het ook. Daarnaast hebben bij ook de protector die zeer geschikt is voor het winterseizoen, wanneer de strooiwagens hun werk doen en het zout in het smeltwater uw schoenen kan aantasten. Ook voor diversen kleuren schoenonderhoud om te poetsen en de bijbehorende inpoets- en uitpoetsborstels kunt u bij ons terecht.

Van Keeken schoenen in Bodegraven

Bij Van Keeken willen wij graag dat u als klant tevreden bent én blijft over de door u bij ons schoenen. Heeft u na het lezen van deze informatie toch nog vragen dan kunt u altijd contact opnemen. Voor persoonlijk contact kunt u bellen naar 0172-612225, en anders kunt u een E-mail sturen naar: info@vankeekenbodegraven.nl. Wij zullen uw mail zo snel mogelijk beantwoorden en/of contact met u opnemen. Mocht u onderhoudsproducten voor u schoenen willen aanvragen, dan kan dit eveneens door dat aan ons door te geven vie de telefopon of te E-mailen. Wij zullen het de producten voor het onderhoud van uw schoenen dan direct meesturen met u bestelde schoen(en).
Graag tot ziens bij van Keeken Bodegraven!