Naar boven

Jongensschoenen bij Van KeekenBij Van Keeken schoenen in Bodegraven / Reeuwijk vind je een ruim assortiment aan kwalitatief hoogwaardige jongensschoenen. Bij ons vind je diverse topmerken jongensschoenen. Ben jij op zoek naar een paar stoere sportieve sneakers of juist een gewone veterschoen voor je zoon? Dan zit je bij ons helemaal goed. Maar ook voor een paar goede jongenssandalen of een paar first step-schoenen kun je bij ons terecht. Voor alle leeftijden vind je een paar leuke jongensschoenen bij Van Keeken Schoenen in Bodegraven.
Er zijn geen resultaten gevonden voor de zoekopdracht.
Verder winkelen

Jongensschoenen bij Van Keeken

Ben je op zoek naar jongensschoenen? Bij Van Keeken ben je dan aan het juiste adres. Sneakers zijn in de mode. Daarom hebben wij ervoor gekozen om een speciale winkel te openen, gericht op sportschoenen: 'RH sport'. Sinds 2019 voert RH Sport een zeer uitgebreide collectie sportschoenen. Bij RH sport vind je sneakers en sportartikelen voor heel het gezin. Voor de jongens voeren wij de volgende merken:

Door dit sportieve en kwalitatief hoogwaardige aanbod, kunnen wij voor iedere voet wat betekenen. Zowel voor een smalle als bredere voet hebben wij de geschikte schoen. Een mooie bijkomstigheid is dat de sportmerken die wij voeren zeer gunstig geprijsd zijn. Op die manier bieden wij een mooie mix van alle soorten en kwaliteiten sportschoenen en schoenen voor jongens. Voor goede jongensschoenen kun je dus altijd bij Van Keeken in Bodegraven terecht!

Op zoek naar jongensschoenen bij Van Keeken?

In de winkel Van Keeken in de Kerkstraat in Bodegraven vind je tegenwoordig geen jongensschoenen meer. Wij hebben een splitsing gemaakt voor volwassenen en kinderen. Je kunt in onze speciale sportwinkel RH sport onze collectie kinderschoenen vinden. 

Jongensschoenen worden nou eenmaal snel afgetrapt. Er wordt mee gevoetbald, gerend, ze gaan mee de zandbak in. Vrijwel geen schoen kan daar echt goed tegen. Maar sommige wel. Wij zullen twee merken wat meer toelichten waar wij hele goede ervaringen mee hebben.

Van het merk Munich zeggen velen dat ze vrijwel onverwoestbaar zijn. Munich schoenen vind je bij Van Keeken. De schoenen zijn gedeeltelijk van leer. De jongensschoenen van het merk Munich zijn oorsponkelijk ontwikkeld als zaalvoetbalschoen. Hierdoor zij ze verstevigd en hebben ze een opstaande neus. Hierdoor zal de schoen minder snel kapot gaan. 

De jongens schoenen van het merk Bull Boxer bij Van Keeken zijn over het algemeen helemaal van leer. De binnenkant is an textiel gemaakt waardoor de schoen wat comfortabeler zit en zachter voor de voeten is. Dit is een gave sneaker, die goed oogt, stoer is én die heel stevig is. 

Heb je kooptips nodig voor het kopen van jongensschoenen bij Van Keeken? 

Van Keeken schoenen Bodegraven heeft een uitgebreide collectie aan jongensschoenen. Ben je op zoek naar een sportieve jongensschoen, of juist een wat meer degelijke schoen die langer meegaat? Dat kan. Kindervoeten groeien erg snel. Het is daarom wel belangrijk om genoeg lengte over te houden aan de voorzijde. Bij de kleinere maten ( 18 t/m 36 ) houden wij doorgaans een ruime centimer aan als overlengte bij de tenen. Dit omdat de voeten snel groeien en er met het spelen en rennen meer ruimte bij de tenen moet zijn. 

Van Keeken schoenen in Bodegraven

Wij zijn één van de meest complete schoenwinkels uit de regio. Met onze podoloog, schoenreparatie, winkel voor volwassenen én onze sportafdeling kun je voor heel het gezin terecht. Je koopt gemakkelijk jongensschoenen bij Van Keeken online op onze webshop. Bekijk ook eens ons aanbod in: 

Zou je meer informatie willen hebben over het aanschaffen van jongensschoenen bij Van Keeken? Bel gerust naar de winkel of mail ons. Wij zullen altijd zo goed als mogelijk je van dienst zijn.