Naar boven

Slippers

Er zijn geen resultaten gevonden voor de zoekopdracht.
Verder winkelen

Jongens slippers bij van Keeken

Ook voor de jongens hebben wij uiteraard leuke slippers, denk aan de merken:

 Ook hebben wij het merk I-Pananama waar verschillende soorten en maten teenslippers in te verkrijgen zijn, deze kunt u vinden buiten bij de winkel op een mooi rek, de I-Panama's zijn verkrijgbaar in kinderen, dames en Heren modellen.
Niet alleen jongens slippers zijn verkrijgbaar bij van Keeken, ook meisjes, dames en heren slippers kunt u bij ons vinden.
De merken die wij in het assortiment hebben zijn:

 Birkenstock slippers bij van Keeken

Zoals hierboven al genoemd hebben wij voor idereen wat wils, een aantal voorbeelden van herenslippers zijn b.v:

  • Birkenstock Arizona
  • Birkenstock Ramses

    Deze zijn van leer en hebben een kurken voetbed wat helemaal naar de voet gaat staan voor extra comfort, u heeft de keuze uit een bandmodel en een teenslipper model.

Voor de dames hebben wij b.v:

De Gabor slippers zijn volledig van leer ( en een rubber zool) wat zacht en soepel aanvoelt aan de voet, de zolen vanFif-Flop zijn gemaakt van EVA ( Ethyleen Vinyl Acetaat), dit is zacht en flexibel materiaal  en de bovenkant of van leer of van hoogwaardig syntetisch materiaal, de slippers heen een afwikkeling in de zool wat zorgt voor optimaal loopgemak omdat de slipper grotendeels afwikkelt, dit is zeer aan te raden bij problemen met de voorvoet om u klachten te verminderen.ook is de Fit-Flop slipper zeer geschikt als u hielspoor heeft, door de goede demping in de zool een het zachte gedeelte onder de hiel zullen u pijn klachten snel verminderen of zelfs helemaal weg gaan.

En zoals al genoemd voor jongens en meisjes ook het mooie merk Birkenstock

Kooptips voor slippers bij van Keeken

Net zoals bij schoenen is het bij slippers ook belangrijk dat u de goede maat koopt. Er moet vooral bij kinderen altijd ruimte over zijn zodat zij er een zomerseizoen mee kunnen lopen zonder dat ze al te klein zijn geworden, wij houden net als bij schoenen een ruimte aan van een halve tot een hele centimeterzodat er nog groeiruimte is.
Uiteraard voor de dames en heren volstaat een klein randje over is voldoende, die groeien immers niet meer.Regelmatig zullen wij nieuwe slippers plaatsen op onze website zodat u elke keer als u online een bezoek brengt aan van Keeken u ook up to date bent van alle nieuwe artikelen.

Van Keeken schoenen Bodegraven

Van Keeken schoenen is de schoenspecialist vanaf 1920,wij zien onze klanten graag tevreden dan zij wij het ook!
Heeft u nog vragen naar aanleiding van de informatie die u juist heeft gelezen dan kunt u uiteraard altijd bij ons terecht.Wij zijn telefonisch te bereiken op het telefoonnummer 0172-612225 of u kunt  een E-Mail sturen naar info@vankeekekbodegraven.nl wij zullen u vraag of opmerking zo snel mogelijk beantwoorden.