Naar boven

Slippers

Er zijn geen resultaten gevonden voor de zoekopdracht.
Verder winkelen

Meiden slippers bij van Keeken

Bij van Keeken hebben wij ruime keuze in Slippers, o.a de volgende merken hebben wij in het assortiment:
Birkenstock Gizeh
Birkenstock Gizeh

Ook hebben wij voor een mooie stranddag de slippers van I-panama, allerlei soorten en kleuren, met of zonder print en in diversen maten.
Deze mogen in tegenstelling tot de Birkenstock nat worden en zijn dus zeer geschikt voor een dagje strand of zwembad. Kunt u niet vinden wat u zoekt...laat ons dat dan weten en misschien kunnen wij u dan verder helpen.

Bij van Keeken vinden wij het ook belangrijk dat slippers goed zitten, zeker bij opgroeiende kinderen is het belangrijk om een goed voetbed te hebben in de slipper omdat de voeten nog aan het ontwikkelen zijn. Birkenstock  voldoet daar aan, heeft een kurken voetbed en ondersteunt de voet goed, zodat u kind ook de juiste steun ervaart met een slipper.

Op zoek naar meiden slippers bij van Keeken

Op onze website https://www.vankeekenbodegraven.nl/ kunt u op u gemak ons aanbod in slippers bekijken en/of bestellen, wij streven ernaar om de website up to date te houden, dus zullen wij regelmatig artikelen toevoegen op onze webshop zodat u een ruime keuze heeft om te slagen voor u aankoop.

Heeft u kooptips nodig over slippers bij van Keeken

Net zoals bij schoenen is het belangrijk dat ook slippers goed zitten, een kind groeit gemiddeld een maat per seizoen. Gaat u dus kijken voor slippers houd u er dan rekening mee dat u (meestal) een maat groter besteld dan dat u in het seizoen daarvoor heeft gehad. Houd een teenruimte aan van een halve tot een hele centimeter zodat u kind optimaal kan genieten van de slippers en met de slippers het zomer seizoen door kan, vaak lukt dit als de juiste ruimte aangehouden wordt. Dus de punten waar u op moet letten als u van plan bent om een paar slippers te bestellen zijn:
voldoende teenruimte, en de breedte van de slipper, de voet moet aan de zijkanten binnen de zool passen en niet over de rand gaan.

Van Keeken schoenen in Bodegraven

Bij van Keeken schoen kunt u naast meiden slipper uiteraard ook terecht voor meiden schoenen.
De merken die wij o.a in ons assortiment hebben voor de meiden zijn:

Nike
Skechers
Vans
Bullboxer
New Balance

Uiteraard kunt u bij vragen ons altijd bereiken zodat wij u kunnen helpen met u keuze. Telefonisch zijn wij te bereiken op telefoonnummer 0172-612225, of u kunt een E-mail sturen naar: info@vankeekenbodegraven.nl Wij streven ernaar om u bericht dezelfde dag nog te beantwoorden.Wilt u liever dat wij thuis komen dan kan dit uiteraard, wij kunnen dan diversen artikelen naar u tot brengen zodat het gelijk gepast kan worden, heeft u hier intresse in belt u ons dan en wij zullen het voor u regelen.Besteld u voor 16.00 uur smiddags bezorgen wij in Bodgraven en omstreken nog diezelfde dag, valt u onder Bodegraven en omstreken vink dan aan bij u betaling: ophalen in de winkel, woont u verder weg versturen wij het per post en dan vinkt u de optie post nl aan.