Naar boven

Sioux

Sioux

Sioux instappers

Sioux instappers / mocassin

De meeste kennen het merk Sioux wel. Van oudsher bekend als het merk voor de bekende mocassin modellen. De Sioux instappers zijn er voor dames en heren in diverse uitvoering. 
Het unieke van de Sioux instappers is dat alles van leer gemaakt is met een slanke pasvorm. Hierdoor sluiten de Sioux instappers mooi aan in de hiel en is de kans op glippen een stuk minder groot dan bij de meeste andere instappers. Het merk Sioux is opgericht in het jaar 1954 door Peter Snapper in het Zwabische Walheim. Nu inmiddels met meer dan 60 jaar schoenervaring is het merk gegroeid als bekende instapper/mocassin merk wat modisch en comfort gecombineerd heeft.

Het merk Sioux bij Van Keeken schoenen in Bodegraven

Al jaren lang vind je het merk Sioux bij Van Keeken schoenen in Bodegraven in het assortiment. Je vind zowel dames Sioux modellen als heren Sioux modellen bij Van Keeken in Bodegraven. Ben jij opzoek naar instappers? Dan is dit wellicht jou merk! Het merk Sioux heeft instappers in diverse wijdte maten. Over het algemeen werken zei met wijdte F en wijdte G. 
Dit zijn relatief slanke wijdte maten, dat ervoor zorgt dat die hiel goed sluitend is en je zo dus niet uit de Sioux instappers glipt. 

De meest voorkomende Sioux instappers zullen wij voor jou op een rijtje zetten. 

Dit zijn modellen die wij uiteraard in diverse kleuren hebben in de winkel. Wij streven ernaar om ook zoveel mogelijk modellen op onze webshop te krijgen. Voor onze hele collectie kunt u ten alle tijden het beste naar onze winkel in Bodegraven gaan. 

Sioux dames instappers 

Sioux dames instappers vind je bij Van Keeken schoenen in Bodegraven. Op dit moment zijn de mode kleuren van de Sioux modellen: Groen, beige en Brique. Daarnaast vind je natuurlijk altijd het standaard assortiment in de kleuren bruin, zwart of blauw. Ben jij opzoek naar een bepaalde Sioux instapper voor dames? Laat het ons gerust weten. Wellicht kunnen wij je verder helpen! 

Sioux heren instappers 

Net als de Sioux dames instappers, vind je ook een ruim assortiment aan Sioux heren instappers. De fijne instappers die je met name in het voorjaar/zomer seizoen ziet zijn een must voor iedere man. Een heerlijk luchtige instapper met een goede prijs- kwaliteits verhouding. Bekijk hier het aanbod aan Sioux instappers voor heren bij Van Keeken schoenen in Bodegraven.