Naar boven

Timberland

Timberland

Timberland schoenen bij van Keeken

Bij van Keeken schoenen is ook het merk Timberland een mooi merk in onze collectie, diversen modellen voor heren,dames en kinderen kunt u bij ons vinden.
Neem bijvoorbeeld deze heren sneaker Timberland TB0A2HRPF131 , geheel van leer aan de buitenkant en een combi van leer en syntetische materialen aan de binnenkant.Deze schoen heeft ook een uitneembaar voetbed zodat u eigen ortopedische zool erin past.Binnekort zult u op onze website meer modellen kunnen vinden van het merk Timberland, wij zijn hier hard mee aan het werk om de website uit te breiden en het gehele aanbod te kunnen presenteren.

Het merk Timberland

De oorsprong van het merk Timberland begon in 1918, Nathan Swartz begon als leerling schoenmaker in een klein bedrijf. Door hard te werken werd hij in 1952 mede eigenaar van Abbington shoe company, en in 1955 was hij de  van dit bedrijf. Later werd de bekende gele boot ontwikkeld,en deze zien we heden dagen nog steeds in het straatbeeld.
Tijdloos en een musthave voor in je collectie. Bij van Keeken zijn wij enthousiast over dit merk, juist omdat ze zo tijdloos zijn en zeer geschikt om casual te dragen, maar ook voor een heerlijke wandeling in het bos of op het strand. Doordat de schoenen waterafstotend zijn zijn ze dus zeer geschikt voor elk seizoen, of het nu voorjaar, zomer, herfst of winter is, er is altijd wel een gelegenheid om je Timberland schoenen te dragen en te showen, want laten we eerlijk zijn, ze zijn een lust voor het oog!

Waar moet je op letten bij de aankoop van Timberland schoenen

  • Bij van Keeken vinden wij pasvorm heel belangrijk, de lengte van de voet en de breedte is het eerste waar wij goed naar kijken, evt worden de voeten en de schoen nagemeten om zo de juiste maat te bepalen.Bij het passen van de schoen is het belangrijk om voldoende teenruimte te hebben om voetproblemen te voorkomen, een halve tot een centimeter ruimte aan de voorkant is aan te bevelen.
    De Timberland schoenen zijn te verkrijgen vanaf maat 18 t/m 49 en vallen iets ruimer, bij twijfel over de juiste maat kunt u altijd contact met ons opnemen.Bij van Keeken zijn heren, dames en kindermodellen te verkrijgen. Een aanbod voor jong en oud! Is het merk Timberland toch niet helemaal jou stijl dan hebben wij ook nog het mooie schoenmerk Panama Jack, dit merk heeft verschillende modellen zoals:
  • Panama Jack Phoebe 
  • Panama Jack Bota Panama
  • Panama Jack Panama 03

van Keeken schoenen

Bij van Keeken schoenen staan wij altijd voor u klaar, bij vragen over schoenen of onze merken kunt u ons altijd bellen of E-mailen, wij zullen u dan het juiste advies geven zodat u de best passende schoen kunt bestellen op onze website.Ons telefoonnummer is: 0172-612225 of stuurt u een E-mail naar: info@vankeekenbodegraven.nl
Ook voor vragen over onderhoud van u schoenen kunt u bij ond terecht, onderhoud is behoud van u schoen en het is dan ook zeker aan te raden om de juiste onderhoudsmiddelen bij u schoen mee te bestellen. Onderhoud kunt u bestellen door een E-mail te sturen naar bovenstaand adres, wij zullen deze dan tegelijk met u bestelling bezorgen.