Naar boven

Waldlaufer

Waldläufer


Waldlaufer schoenen bij van Keeken

Al sinds 1960 worden de schoenen van Waldlaufer geproduceert, al 60 jaar maken zij comfort schoenen voor een eerlijke prijs.
De fabriek (Lugina) waar dit allemaal gebeurd staat in Swanheim in west Duitsland
Bij van Keeken schoenen verkopen wij met trots dit merk al sinds enige jaren. Het comfort van de schoen zit in het materiaal wat wordt gebruikt en de breedtes van de leest, er wordt gewerkt met heel soepel leder, en elke schoen heeft een uitneembaar voetbed waardoor de schoen zeer geschikt is voor u eigen orthopedische zolen.De waldlaufer schoenen zijn verkrijgbaar in de breedte maten H en K, H voor de iets bredere voet, en K voor de extra brede voet.Bij van Keeken hebben wij ruime keuze in de waldlaufer schoenen, verschillende soorten zoals veterschoenen, klittenbandschoenen, instappers en sandalen

Waldlaufer schoenen

Zoals u in het stukje hierboven heeft kunnen lezen, hebben wij voor iedere voet, jong of oud een comfort schoen van Waldlaufer bij van Keeken.
Waldläufer 663801 Wijdte K ( hoge veterschoen )
Waldläufer 908009 Wijdte H ( Lage veterschoen )
Waldläufer 633301 wijdte K  ( Klittenbandschoen)
Waldläufer 431000 wijdte H  ( Instapper )

Uiteraard is er ook altijd een mogelijkheid om een ander model te bestellen mochten wij niet de keuze hebben die u had verwacht. Samen kijken wij naar de juiste breedte en lengte van de schoen zodat u optimaal van het comfort van de schoen kunt genieten.  De belangrijkste punten waar wij op zullen letten zijn : de hielsluiting (deze moet goed aansluiten op u hiel om slippen te voorkomen) de breedte van u voet en de lengte van u voet ( er moet minimaal 1 cm speling zijn voor u tenen om vrij te kunnen bewegen )

Kooptips bij Waldlaufer schoenen

De schoenen van Waldlaufer vallen eerder iets kleiner dan groter, houd u hiermee rekening mocht u op onze webshop een waldlaufer schoen willen bestellen. Pluspunt is dat de schoenen ook in halve maten verkrijgbaar zijn, dus heeft u bv europese maat 38 dan besteld u van het merk Waldlaufer een 5.5 wat staat voor de maat 38.5.
Verder is het aan te raden om ook gelijk aan de verzorging van de schoen te denken, elke schoen die bij van Keeken verstuurd wordt is vanuit de fabriek behandeld tegen water en vuil. Dit moet wel zo nu en dan herhaald worden om een optimale bescherming te behouden.Op dit moment is het niet mogelijk om onderhoud te bestellen via de webshop ( hier wordt aan gewerkt ), mocht u onderhoud voor u schoenen mee willen bestellen kunt u dat doen middels een E-mail naar van Keeken.Onderaan deze pagina vind u onze contactgegevens.
Wij hopen dat u een duidelijk beeld heeft gekregen over het merk Waldlaufer schoenen en net zo enthousiast geworden bent over dit merk als wij bij van Keeken.

van Keeken schoenen

Mocht u na het lezen van deze informatie nog vragen of opmerkingen hebben dan kunt u op verschillende manieren contact op nemen. U kunt ten alle tijden contact op nemen via de E-mail, info@vankeekenbodegraven.nl of via telefoonnummer 0172-612225. De winkel is helaas tot 19 januari gesloten, maar wij hopen u de service te verlenen die u van ons gewend bent.