Naar boven

Instappers

Ben je op zoek naar dames instappers bij Van Keeken?

Dan ben je bij Van Keeken aan het juiste adres. Je vindt schoenen voor heel het gezin bij Van Keeken in Bodegraven. Ook voor instappers voor dames kun je terecht bij Van Keeken.  

Instappers voor dames zie je het gehele jaar door. Wel zien we er een 'piek' in het voorjaar-/zomerseizoen. In deze seizoenen is er aan aantal merken dat zich volledig focust op damesinstappers. Bij Van Keeken vind je een ruim aanbod aan deze instappers. Het merk Rieker brengt vooral in het voorjaar de damesinstappers. Deze zijn vaakt van dunnere materialen gemaakt. Dit zijn dan ook echte seizoens-instappers. Van het merk Waldlaufer vind je ook in het najaar dames instappers bij Van Keeken in de collectie. Ben je op zoek naar een zachte instapper, dan zijn de merken Ecco en Waldlaufer de merken die je zoekt. 

Wij zullen de merken op een rij zetten waarvan Van Keeken dames instappers in het assortiment heeft. 

Dit is slechts een greep uit onze collectie. Uiteraard wisselt deze per seizoen; het hangt ervan af welk merk iets nieuws brengt en welk merk niet. Dit kan dus ieder seizoen iets verschillen. In grote lijnen zijn dit wel merken waarvan wij altijd damesinstappers hebben. 

Instappers voor dames bij Van Keeken

Het merk Sioux is jarenlang een van onze vaste waardes in de collectie geweest. Nadathet merk Sioux er een aantal seizoenen uit geweest, komt het weer terug met een fraaie collectie. Dit merk is één van de bekendste merken damesinstappers. Ben jij op zoek naar dames instappers bij Van Keeken? Dan moet je dit merk zeker even bekijken. Het is één van de weinige merken die zich volledig focust op instappers. 

Naast het bekende merk Sioux vind je natuurlijk een aantal andere merken. Over het algemeen zijn al onze instappers voor dames van leer gemaakt en voorzien van een rubberen zool. Wij bij Van Keeken staan garant voor kwaliteit en service. Daarom zorgen wij ervoor dat onze schoenencollectie altijd van hoge kwaliteit is. 

Advies nodig bij het online kopen van dames instappers bij Van Keeken?

Wanneer je extra advies nodig hebt bij het online bestellen, kun je altijd even contact opnemen met onze mensen in de winkel. Op die manier kunnen wij je zo goed en zo snel mogelijk van dienst zijn. Ook kan je via ons contactformulier je vragen stellen. 

Wat belangrijk bij de koop van instappers voor dames is, dat de instappers niet te groot zijn. Uiteraard moet er wat ruimte bij de tenen zitten, maar minder dan bij andere schoenen. De kans op 'glippen' (dat is: uit de schoen schieten) is namelijk een stuk groter dan bij een veterschoen. Zorg er dus voor dat de breedte en lengte goed gekozen wordt. Het kan verschillen welk merk groter of kleiner valt. Kijk daarvoor goed bij de omschrijving van de schoen!

Van Keeken schoenen in Bodegraven 

Bij Van Keeken kun je terecht voor heel het gezin. Ook voor veterschoenen voor dames of laarzen kun je terecht bij Van Keeken. 

De dames instappers vind je voornamelijk in het voorjaar en het zomerseizoen. Uiteraard zijn er ook dames instappers in het najaar.