Naar boven

Sandalen

Herensandalen vind je bij Van Keeken

De uitgebreidste collectie aan herensandalen vind je in het voorjaar en zomer. De modellen zijn vanaf februari in de winkel te vinden en blijvent in de collectie tot eind juli. De beschikbaarheid wil echter nog wel eens verschillen, afhankelijk van het weer. 

Bij Van Keeken kun je terecht voor schoenen voor heel het gezin. Je kunt er herensandalen kopen, maar ook dames- en kindersandalen. Vooral in het zomerseizoen vind je de grootste collectie van herensandalen bij Van Keeken. Omdat wij een dorpswinkel zijn, hebben wij ook in het na-seizoen - het najaar - nog herensandalen te koop. Bijvoprbeeld voor degenen die lekker op vakantie gaan naar een warm land. Onze collectie herensandalen bestaat uit de volgende merken:

  • Panama jack sandalen
  • Ecco sandalen
  • Rieker sandalen
  • Teva sandalen

Door de uitgebreide keuze is er voor elk wat wils. Uiteraard zit er een groot verschil in de merken en in het type sandalen. Wij zullen in grote lijnen uitleggen wat het verschil is tussen de herensandalen zodat het online kopen van herensandalen wat makkelijker word.

Teva sandalen bij Van Keeken in Bodegraven. 

Één van de merken die wij voeren zijn Teva sandalen. Teva is misschien wel het meest bekende merk op het gebied van sandalen. Voorsal de Teva kindersandalen zijn heel erg bekend. De meeste ouders vinden dit dan misschien niet de meest modieuze sandalen, maar het zijn wel de meest ideale sandalen. Het grote voordeel van de Teva sandalen bij Van Keeken is dat ze goed tegen water kunnen. Ook is het loopcomfort erg goed. Dit geldt ook voor de herensandalen. De zachte zolen en de demping zijn uitstekend. Naast het comfort hebben alle Teva herensandalen ook een wandelprofiel. Dit zorgt voor meer grip tijdens het lopen. Zo kun je ook gerust een goede wandeling maken op de herensandalen van Teva de wij bij Van Keeken verkopen. 

Kooptips nodig voor het online kopen van herensandalen bij Van Keeken? 

Het is gemakkelijk herensandalen te kopen bij Van Keeken schoenen in Bodegraven. Wat het makkelijk maakt is dat je de tenen goed ziet zitten. Zorg ervoor dat de tenen niet over de rand van de zool schieten tijdens de afwikkelfase van de stap. En let goed op de breedte van de voeten en van de sandaal. Een sandaal mag lekker aansluiten maar zeker niet knellen of een drukpunt veroorzaken. Ook mag de voet niet aan de zijkant over de zool hangen. 

Van Keeken Schoenen in Bodegraven

Bij Van Keeken vind je een ruim aanbod aan herensandalen. Uiteraard kun je voor heel het gezin terecht voor sandalen of andere schoenen. Ook is het mogelijk om sportartikelen of sportschoenen zoals tennisschoenen, voetbalschoenen en zaalschoenen mee te bestellen. Doe dit via onze sportafdeling, RH sport in Bodegraven.