Naar boven

Durea wijdte H

Durea wijdte H schoenen kopen? 

Dat kan bij Van Keeken in Bodegraven. Het Nederlandse fabricaat Durea schoenen is inmiddels niet meer weg te denken uit de collectie. Waar Durea voorheen nog bekend stond als een 'oudere' damesschoenenmerk, is het nu een hip en modieus merk geworden - met wel met een goede pasvorm. Het merk Durea schoenen staat garant voor kwaliteit en is gericht op de pasvorm. Dit alles met een leuk jasje als uiterlijk. 

Unieke van Durea wijdte H schoenen is dat dit schoenen zijn die net wat breder vallen dan de normale wijdtemaat. Heb jij een wat bredere voet of een knobbel (halux valgus) dan is dit misschien wel jouw schoen! Het grote voordeel van de extra breedte is, dat de klein teen net wat meer ruimte krijgt. Zo kun je toch flinke stukken lopen maar ontstaat er geen druk of belasting aan de voeten. Durea wijdte H schoenen zijn niet de enige wijdtematen uit de collectie bij Van Keeken schoenen in Bodegraven. Zo vind je bij Van Keeken diversewijdte maten. Hieronder vertellen wij er meer over. 

Verschillende Durea wijdtematen bij Van Keeken

Je vind bij Van Keeken diverse Durea wijdte maten. De meest voorkomende zijn de volgende wijdtematen. 

Dit zijn voornamelijk de wijdtematen waar mee gewerkt word. Wij zullen een kleine uitleg geven over hoe de wijdte maten zijn ingedeeld. 

  • Durea wijdte E, is een extra smalle schoen. Dit is een schoen die echt alleen geschikt is voor een hele smalle voet. 
  • Durea wijdte G, is een normale tot smallere wijdtemaat. Heb jij een normale tot iets slankere voet, dan zijn dit misschien wel jouw schoenen. 
  • Durea wijdte H schoenen zijn net wat breder dan gemiddeld. Dit is de meest voorkomende wijdtemaat. Heb jij een normale tot iets bredere voet? Dan zijn de Durea wijdte H schoenen misschien wel iets voor jou. 
  • Durea wijdte K is een extra brede wijdtemaat. Deze is alleen geschikt voor een wat vollere / bredere voet. 

Durea wijdte H schoenen bij Van Keeken

Het unieke van de Durea schoenen is dat ze 'gebroken leesten' hanteren. Dit houdt in dat de voorzijde nét wat breder valt dan gemiddeld en de achterkant wat meer 'geknepen' is. Zo krijg je meer steun over de gehele schoen en is de kans op glippen minimaal. Van Keeken schoenen heeft een uitgebreide collectie Durea schoenen in verschillende wijdtes. Durea wijdte H is de meestvoorkomende wijdtemaat. Dit is dan ook de meest verkochte wijdtemaat van de Durea schoenen. 

Van Keeken en Durea Wijdte H schoenen 

Je vind bij Van Keeken, schoenen voor heel het gezin. Zo vind je Durea schoenen in allerleuk soorten en breedtematen. Naast de Durea schoenen van de wijdte H zijn er bij ons nog veel meer schoenen te vinden. Denk hierbij aan de volgende merken. 

  • Xsensible schoenen
  • Gabor schoenen
  • Finn Comfort schoenen
  • Floris van Bommel schoenen
Dit is maar een greep uit de collectie van Van Keeken. Ook voor wandelschoenen kun je terecht bij Van Keeken. Wil je meer informatie? Laat het ons dan gerust weten. Ons deskundige team helpt je graag verder.