Naar boven

Enkellaarzen

Meisjes enkelaarzen bij van Keeken

Bij van Keeken hebben we de leukste Enkel laarzen voor meisjes! Op dit moment zijn de halfhoge boots van het merk  Bullboxer helemaal in, leuke kleuren en prints maken dat er genoeg keuze is voor de meiden. Ook voor de Dames en Heren kunt u op onze site terecht voor leuke enkellaarzen of  veterboots, neem gerust een kijkje bij Enkellaarzen voor de dames of Enkellaarzen voor Heren.

Bullboxer enkel laarzen bij van Keeken

Zoals gezegd zijn de bullboxer laarzen helemaal van nu, met leuke kleuren prints of zelfs in lakleer! Om u een indruk te geven, wat vindt u van deze....Bullboxer AOL501E6L!! Helemaal leuk voor onder een jurk, rok of broek, het kan allemaal met deze leuke Boot.Uiteraard hebben wij meer kleuren, neemt u eens een kijkje bij de volgende modellen:

Ook hebben wij bij van Keeken van het merk bulboxer leuke sneakers, neem bijvoorbeeld de halfhoge sneaker Bullboxer AOF500E6L ook superleuk vindt u niet!
Naast Bulboxer voor meisjes hebben wij ook leuke enkellaarzen voor de stoere jongens Bullboxer ALL519E6L, of een leuke sneaker bijvoorbeeld Bullboxer ALQ002E5C.

Heeft u tips nodig voor het kopen van Bullboxer enkellaarzen bij van Keeken

Waarschijnlijk weet u zelf heel goed dat teenruimte een belangrijk iets is bij het kopen van schoenen voor u kinderen, kinderen groeien gemiddeld een maat per seizoen, houd daar dus rekening mee met het bepalen van de maat. Had u kind het seizoen ervoor bv maat 34 en is die tegen de voorkant van de schoen aangegroeid?, neemt u dan voor het volgende seizoen zeker een maat tot anderhalve maat groter.Zo hebben de tenen de vrijheid en voorkom je allerlei nare klachten op jonge leeftijd. Let u ook op de breedte, denk niet als de schoen of laars veels te strak zit, dat loop je wel uit want ook daar kun je klachten door ontwikkelen. Een schoen moet goed aansluiten maar het moet geen pijn opleveren, let hier dus goed op! Spray de laars of schoen bij het eerste gebruik in met een vuil en waterafstotende spray, en herhaal dit ook regelmatig gedurende het seizoen. De sprays zijn uiteraard ook verkrijgbaar bij van Keeken.

Van keeken schoenen Bodegraven

Al sinds 1920 is onze winkel gevestigd aan de kerkstraat 6-8 in Bodegraven, Al onze medewerkers zijn enthousiast over onze artikelen en zullen u er ook alles over kunnen en willen vertellen.
Op dit moment is de winkel helaas gesloten door de corona maatregelen, maar ook telefonisch of per E-mail zullen wij u blijven voorzien van het juiste advies. Wilt u graag dat wij bij u thuis langs komen zodat u rustig met een door ons uitgekozen presentatie van schoenen, kunt passen en de schoenen kunt zien, dan kan dat..Laat het ons weten en wij gaan het regelen voor u! U kunt contact opnemen met ons per telefoon 0172-612225 of u kunt een E-mail sturen naar info@vankeekenbodegraven.nl, ook voor al u andere vragen kunt u deze contactgegevens uiteraard gebruiken.
Graag tot ziens bij van Keeken Bodegraven