Naar boven

Enkellaarzen

Enkelaarzen voor meisjes bij Van Keeken

Bij Van Keeken hebben we de leukste enkellaarzen voor meisjes! Op dit moment zijn de halfhoge boots van het merk  Bullboxer helemaal in. Leuke kleuren en prints maken dat er genoeg keuze is voor de meiden. Ook voor de Dames en Heren kunt u op onze site terecht voor leuke enkellaarzen of veterboots. Neem gerust een kijkje bij Enkellaarzen voor de dames of Enkellaarzen voor heren.

Bullboxer enkellaarzen bij van Keeken

Zoals gezegd zijn de bullboxer laarzen helemaal van nu, met leuke kleurenprints of zelfs in lakleer! Om een indruk te geven, wat vind je van deze....Bullboxer AOL501E6L!! Helemaal leuk voor onder een jurk, rok of broek, het kan allemaal met deze leuke boot. Natuurlijk hebben wij meer kleuren, kijk bijvoorbeeld eens hier:

Ook hebben wij bij Van Keeken leuke sneakers van het merk bulboxer. Neem bijvoorbeeld de halfhoge sneaker Bullboxer AOF500E6L - ook superleuk, niet? Naast Bulboxer voor meisjes hebben wij ook leuke enkellaarzen voor de stoere jongens Bullboxer ALL519E6L, of een leuke sneaker bijvoorbeeld Bullboxer ALQ002E5C.

Tips nodig voor het kopen van enkellaarzen bij van Keeken

Waarschijnlijk weet je al dat teenruimte belangrijk is bij het kopen van schoenen voor je kinderen. Kinderen groeien gemiddeld één maat per seizoen, houd daar dus rekening mee bij het bepalen van de maat. Had je dochter het vorige seizoen bijvoorbeeld maat 34 en is zij tegen de voorkant van de schoen aangegroeid? Neem dan voor het volgende seizoen zeker één tot anderhalve maat groter. Zo hebben de tenen weer vrijheid en voorkom je allerlei mogelijke later optredende klachten al op jonge leeftijd. Let trouwens ook op de breedte. Veel menden denken dat een veel te strakke schoen of laars wel wijder wordt door het 'eruit te lopen'. Maar ook dit is niet waar en kan later klachten opleveren. Een schoen moet gewoon goed aansluiten en mag geen pijn opleveren. Let hier dus goed op! Spray de laars of schoen bij het eerste gebruik in met een vuil- en waterafstotende spray, en herhaal dit ook regelmatig gedurende het seizoen. De sprays zijn uiteraard ook verkrijgbaar bij Van Keeken.

Van Keeken schoenen Bodegraven

Al sinds 1920 is onze winkel gevestigd aan de kerkstraat 6-8 in Bodegraven, Al onze medewerkers zijn enthousiast over onze artikelen en zullen u er ook alles over kunnen en willen vertellen.
Op dit moment is de winkel helaas gesloten door de corona maatregelen, maar ook telefonisch of per E-mail zullen wij u blijven voorzien van het juiste advies. Wilt u graag dat wij bij u thuis langs komen zodat u rustig met een door ons uitgekozen presentatie van schoenen, kunt passen en de schoenen kunt zien, dan kan dat..Laat het ons weten en wij gaan het regelen voor u! U kunt contact opnemen met ons per telefoon 0172-612225 of u kunt een E-mail sturen naar info@vankeekenbodegraven.nl, ook voor al u andere vragen kunt u deze contactgegevens uiteraard gebruiken.
Graag tot ziens bij van Keeken Bodegraven