Naar boven

Schoenen Blog

Schoenenblog van Van Keeken schoenen in Bodegraven

Op deze pagina vind je alle soorten Blogs over om schoenen en alle toebehorenen: schoenenblogs maar ook blogs over het onderhoud van je schoenen of alle nieuwe trends in de mode. Ben jij benieuwd naar de nieuwste schoenenblogs? Houd dan deze pagina goed in de gaten! Voor een uitgebreide schoenencollectie kun je ook een kijkje nemen op de webshop van Van Keeken Schoenen in Bodegraven. Kijk dan hier..! 

Rohde pantoffels bij Van Keeken

Met dit koud wil je toch niets lievers dan lekker binnen zitten, pootjes omhoog en lekkere pantoffels aan de voeten. Als het kouder en natter wordt buiten, en het kacheltje mag wel weer aan, wil je heerlijke pantffels aan je voeten. In deze schoenenblog lees je alles over de collectie aan pantoffels bij Van Keeken. Met name het merk Rohde pantoffels lichten wij uitgebreid toe. Lees het hier.

    

 

De meest verkochte Meindl wandelschoenen bij Van Keeken

Wandelen, wie doet dat tegenwoordig nou niet. Bijna iedereen is wel gaan wandelen sinds de pandamie - of deed het al. Het is heerlijk buiten en je kunt het doen wanneer jij dat wilt. In deze schoenenblog vertel ik je alles over de meest verkochte Meindl wandelschoenen bij Van Keeken. Het model Meindl Philadelpia wordt uitgelicht. Lees het hier!

    

    

Van Keeken kinderschoenen

Het is weer mogelijk! Naast onze sportmerken die wij bij RH sport verkopen, is het ook weer mogelijk om goede leren kinderschoenen te kopen. De leren kinderschoenen vind je in de winkel Van Keeken in Bodegraven. Wil jij Van Keeken kinderschoenen kopen? Of het juiste advies krijgen? Lees dan alles in de schoenen blog bij Van Keeken hier

    


Wandelsokken 

Ben jij wandelen ook zo leuk gaan vinden en wil jij het beste voor je voeten? Dan is het zeker aan te raden om deze schoenen blog te lezen. In de schoenen blog 'sokken voor wandelen ' lees je alles over goede wandelsokken. Lees hier verder... 

    


Voordelen van schoenen kopen in de winkel 

Steeds meer mensen kopen hun schoenen online. Maar in deze schoenen blog leggen wij juist de nadruk op het kopen van schoenenin de stenen winkels. Ben jij benieuwd wat de voors- en tegens zijn van het online kopen van schoenen? Lees dan hier verder.. 

    


PME Legend in Bodegraven / Reeuwijk

Ben jij ook gechamreerd van de kleding en schoenen van PME Legend?? De nieuwe collectie stroomt alweer binnen. Ben jij benieuwd naar de nieuwste PME Legend schoenen collectie voor de winter 2021/2022? Lees dan hier de schoenen blog van Van Keeken in Bodegraven.

   


Herenslippers / muilen

Herenslippers worden ook wel eens muilen genoemd. Wil jij alles weten over de beste heren slippers / muilen? Lees dan deze blog. Ik vertel je alles wat je moet weten over heren slippers voor binnen of buiten. Ook komt naar voren welk merk heren slippers het meest comfortabel is! Lees hier verder.. 

    


Munich kinderschoenen bij Van keeken!

Regelmatig krijgen wij de vraag wat goede kinderschoen zijn. Daarom gaan wij wat dieper in op het merk Munich kinderschoenen. Één van de meest stevige en hippe kinderschoenen merk is toch wel het merk Munich schoenen. Lees hier alles over het merk Munich kinderschoenen waarom dit zo stevig en goed is!
Gabor schoenen en Van Keeken in Bodegraven

Voor velen is het merk Gabor schoenen wel bekend. Bij de winkel van Van Keeken schoenen in Bodegraven is dit merk zeer bepalend in de winkel. Al jarenlang heeft Van Keeken een heel ruim assortiment van het merk Gabor. Nu de nieuwe Gabor schoenencollectie voor de winter 2021/2022 alweer binnen komt, willen wij jullie natuurlijk op de hoogte houden. Bekijk hier direct de nieuwe collectie van dit jaar en de komende nieuwtjes voor het najaar!

   


De beste wandelschoenen voor in Nederland

Ben jij op zoek naar de beste wandelschoenen voor in Nederland? Dan zit je hier helemaal  goed. In deze blog lees je alles over de beste wandelschoenen, de beste wandelschoenmerken en nog veel meer. Laat je adviseren om zo de beste wandelschoenen online of in de winkel te kunnen kopen. Lees hier verder voor de hele blog over de beste wandelschoenen voor in Nederland. 

     


Milieuvriendelijke schoenverzorgingsproducten !

Duurzaam en milieuvriendelijk is steeds meer van deze tijd. Uiteraard is het dan ook belangrijk dat we goed opletten hoe wij onze schoenen verzorgen en met welke verzorgingsproducten. In deze blog lees je alles over het onderhouden van je schoenen op een duurzame en milieuvriendelijke manier. Lees hier de schoenverzorgingsblog van Van Keeken in Bodegraven.

 


Wat zijn goede baby- en kinderschoenen?

Het blijft lastig. Je kunt zelf niet goed voelen wat nou wel of niet goede baby- of kinderschoenen zijn maar je wilt wel het beste voor je kinderen. En wat nu?! In deze blog lees je alles over de beste baby- en kinderschoenen en waar je precies op moet letten! Ook worden de beste kinderschoenen merken uitgebreid besproken. Lees hier verder..

   


Floris van Bommel dames schoenen !

Floris van Bommel is één van de meest modische merken op het gebied van schoenen. Ben jij een echte schoenenliefhebber en wil jij alles weten over de nieuwste modetrends? Lees dan hier alles over de Floris van Bommel damescollectie voor de winter 2021/2022!

   Preview nieuwe wintercollectie 2021/2022

Het is nog volop zomer, maar in de modewereld kijken wij al langzaam naar de wintercollectie. Wie echte trendy en modieuze schoenen willen scoren, moet vroeg in het seizoen zijn. Maar wat ga je deze winter eigenlijk zien? Het is natuurlijk een gek jaar geweest, maar de mode staat zeker niet stil! Check hier de nieuwe items voor de winter 2021/2022.

   


Durea schoenen en verschillende wijdtematen

Het Nederlandse fabrikaat Durea schoenen is een uniek merk dat veel te bieden heeft. Het merk Durea schoenen is één van de weinige merken die vier verschillendewijdte maten werkt.  Zo kun je voor iedere voet de juiste schoen aanmeten. Naast de verschillene wijdtematen heeft Durea schoenen nog veel meer te bieden. Wil jij weten waarom Durea schoenen zo'n goed merk is? Lees dan hier de blog over Durea schoenen wijdte H. 

  


Xsensible stretchwalker schoenen

Inmiddels zijn er al meer dan 1.000.000 paar schoenen verkocht van de unieke Xsensible stretchwalker schoenen. Ook bij Van Keeken schoenen in Bodegraven is het een groot succes. Wil jij alles weten over de Xsensible Stretchwalker schoenen en waarom deze schoenen zo'n succes zijn? Lees dan hier de gehele blog..! 

      


Top 3, beste schoenen! 

Wat zijn nou echt de beste schoenen?! Wij gaan je verder helpen. In onze blog lees je van alles over de Top 3 beste schoenen. Wil jij weten welke schoenen dat zijn? Of om welke merken het draait als je echt goede schoenen wilt? Lees dan de Van Keeken schoenen blog hier.. 

  


Wat zijn goede sandalen?

Ben jij op zoek naar de beste sandalen? Of vind je het lastig om te bepalen wat nou een goede sandaal voor jou is? Lees dan de blog van Van Keeken schoenen in Bodegraven om gemakkelijk online of in de winkel de beste sandalen uit te kiezen. Voor elk doeleinde vind je van verschillende merken de juiste sandalen voor jou! Lees hier verder.. 

    


Schoenen voor brede voeten

Ben jij op zoek naar schoenen naar brede voeten? Dan zit je nu helemaal goed. In onze blog van Van Keeken schoenen vind je alles over de beste schoenen voor brede voeten. Lees het blog om alles te weten te komen over schoenen voor brede voeten. Lees hier verder..! 

    


Wat te doen met hielspoor of andere voetklachten? 

De meeste hielpijn komt door overbelasting of door het voettype dat je hebt. In onze blog vertellen wij alles over wat de oorzaak kan zijn, en hoe je er vanaf kunt komen. Hielspoor/peesplaatontsteking is de meestvoorkomende hielpijn. Lees hier verder wat je kunt doen tegen hielspoor. Denk natuurlijk ook aan goede schoenen  om de klacht te verhelpen. Wij adviseren de volgende merken om de pijn in de hiel te verlichten. 
Xsensible schoenen - Durea schoenen - Finn Comfort schoenen - Fit Flop slippers 

      Wandelschoenen kopen in het Groene Hart? 

Ben jij op zoek naar een goed paar wandelschoenen, maar weet je niet waar je terecht kunt? In het Groene Hart koop je gemakkelijk wandelschoenen bij Van Keeken Schoenen in Bodegraven. In onze blog vertellen wij van alles over wandelschoenen vanuit het groene hart. Lees hier verder. Wil je direct een aantal wandelschoenen of merken zien? Bekijk dan hier de wandelschoenen pagina van Van Keeken Schoenen in Bodegraven. 

    
 Steunzolen en open schoenen, dat kan heel goed ! 

Zit jij met je handen in het haar en denk je 'wat moet ik nu met het lekkere weer'? Heb je steunzolen en wil je toch sandalen dragen? Dat kan! Lees hier verder hoe jij je steunzolen in sandalen kunt dragen. 
Je vind in onze blog diverse merken en tips wat jij kunt doen met steunzolen en open schoenen. Wil je direct naar de merken gaan? Kijk dan eens bij: Durea schoenen, Xsensible schoenen, Finn Comfort schoenen of Fit Flop.  

    De modetrend, zomer 2021 

Op dit moment zijn de espradrilles helemaal in. De gave modellen met de touwlook zijn een musthave voor iedere dame. Ben jij benieuwd naar wat er allemaal te verkrijgen is? Check dan onze modeblog zomet 2021 van Van Keeken Schoenen in Bodegraven ! 

    De EK kampioen schoen 2021 van Floris van Bommel.

Jaah.. Het is echt waar! Je kunt dit jaar met je eigen kampioenschoenen lopen. Floris van Bommel heeft het geflikt om een exclusieve Floris van Bommel EK sneaker te mogen maken. Wil jij alles weten over deze te gekke sneaker van Floris van Bommel? Lees dan de blog van Van Keeken Schoenen in Bodegraven hier verder... 

    Wat zijn goede wandelschoenen?

Sinds de pandemie is wandelen de meest groeiende sport die er is. Door het vele lopen is het des te belangrijker om goede wandelschoenen te dragen. Ben jij op zoek naar goede wandelschoenen? Lees dan hier verder wat een goede wandelschoen voor jou is. Hier lees je alles over de juiste wandelschoenen. Wil je direct naar onze wandelschoenen pagina? Kijk dan hier

    


Schaatsen kopen in Nieuwkoop - Bodegraven - Reeuwijk? 
                                                                                                 

Ben jij op zoek naar een paar schaatsen, en is de ijsgekte helemaal losgebarsten? Dan zit je bij ons goed! Vaak zie je dat wanneer er ijs ligt, de schaatsen overal snel uitverkocht zijn en heel druk is in de winkels. In onze blog lees je alles over schaatsen kopen in Nieuwkoop - Bodegraven en Reeuwijk. Je kunt gemakkelijk nog dezelfde dag schaatsen kopen bij Van Keeken schoenen in Bodegraven. 
Lees hier de gehele blog... 

    De schoenenblog van Van Keeken schoenen in Bodegraven vind je hier op de pagina. Wanneer je op de blog klikt kun je van alles lezen over het onderwerp waar het hier om draait. Je ziet de leukste nieuwtjes als het gaat om fashion maar ook handige tips voor het aankopen van je schoenen of onderhoud ervan. Denk hierbij aan een blog voor wandelschoenen of hoe bijvoorbeeld een zool van een schoen in elkaar zit. Kortom, alle soorten blogs als het om schoenen gaat vind je bij Van Keeken schoenen in Bodegraven. Heb jij nog tips of vragen? Laat het ons dan uiteraard weten! 

Hier vind je alle blogs die tot nu toe geschreven zijn nog een keer op een rijtje:

Vind jij het lezen van diverse blogs zo leuk, dan is wellicht de website Allesoverschoenen.nl ook wel een leuke site om in de gaten te houden. Op deze pagina vind je van alles over schoenen. Je kunt ze ook volgen op Facebook of Instagram.