Naar boven

pantoffels

Pantoffels voor dames bij Van Keeken

Iedereen draagt ze wel eens. Een pantoffel voor lekker alleen in huis, of voor even naar de schuur.  Zeker nu het thuiswerken steeds meer een gewoonte word, is de hype naar pantoffels steeds groter aan het worden. Je vindt bij Van Keeken een uitgebreide collectie pantoffels voor dames.

Van Keeken staat garant voor service en kwaliteit. Daarom verkopen wij alleen de beste merken in pantoffels. Dames pantoffels vind je uitgebeid bij Van Keeken schoenen in het assortiment.
Wij hebben diverse merken aan pantoffels voor dames in ons assortiment. De merken die wij voeren zijn:

  • Rohde damespantoffels
  • Spaanse pantoffels
  • Warmbat damespantoffels

De meest bekende pantoffels voor dames zijn de Rohde pantoffels en de Warmbat pantoffels voor dames. De grote verschillen tussen deze twee merken zitten vooral in de voering. Rohde damespantoffels zijn over het algemeen gevoerd met katoen of geheel van stof. De buitenkant verschilt per model. De meest bekende modellen zetten wij alvast op een rijtje voor je.

Voor de heren zijn het net andere modellen. Ook die zetten wij even op een rijtje:

Bij de Warmbat pantoffels voor dames is de voering in het algemeen van lamsvacht. Lamsvacht is een natuurlijk product wat de pantoffel extra warm maakt en ervoor zorgt dat de pantoffer goed ventilerend is. De meest populaire modellen van het merk Warmbat pantoffels zijn:

Je vindt pantoffels voor dames bij Van Keeken schoenen in Bodegraven

Heb jij al lekkere pantoffels voor dames uit kunnen kiezen? Op dit moment zijn de Warmbat pantoffels de meestverkochte uit onze collectie. Ze ogen wat jonger en net wat modieuzer dan de Rohde damespantoffels. Wanneer je een 'gewone' damespantoffel zoekt zonder al teveel poespas, dan is de Rohde pantoffel zeer geschikt. Die zitten heerlijk comfortabel en stevig aan de voeten. 

Kooptip voor het kopen van pantoffels voor dames

Normaal adviseren wij altijd genoeg ruimte bij de tenen over te houden. Dit geldt alleen niet voor pantoffels. Uiteraard moet er wel wat ruimte bij de tenen zijn, maar voor damespantoffels is een halve centimeter voldoende. Ook mogen de pantoffels lekker aansluiten en goed om de voet zitten. De voering loop je door het dragen altijd wat platter waardoor er vanzelf meer ruimte in de pantoffel komt. 

Van Keeken schoenen in Bodegraven

Bij Van Keeken kun je met heel het gezin terecht. Je vindt bij ons een ruim assortiment aan damesschoenen en damespantoffels. Maar we hebben ook schoene en pantoffels voor heren en kinderen. 
Heb je nog geen dames pantoffels kunnen kiezen bij Van Keeken, en zou je wat meer advies willen? Dat kan! Zowel online als offline staat ons deskundige team voor jou klaar. Je kunt altijd bellen naar: 0172-612225 of mailen naar: info@vankeekenbodegraven.nl.

Volg ons ook op de socialmediakanalen Facebook en instagram.