Naar boven

Klittenbandschoenen

Je vind klittenbandschoenen voor dames bij Van Keeken

Ben je op zoek naar klittenbandschoenen voor dames? Dan ben je bij Van Keeken aan het juiste adres. 

In veel winkels kun je geen dames klittenband schoenen vinden. Dit komt doordat het modebeeld veranderd is. Wat je wel veel ziet, zijn heel veel sneakers. Maar dé grote vervanger voor klittenbandschoenen voor dames zijn schoenen met een rits erin. De rits zorgt ervoor dat je wel de veterlook behoud, maar niet meer de veters hoeft te strikken. Zo kun je door gebruik te maken van de rits gemakkelijk in- en uitstappen. Wij zetten alvast een aantal van dit soort modellen op een rij voor je.

Dit zijn een aantal voorbeelden van damessneakers met een rits, die je dus als instapper kunt gebruiken. Dit zijn de meestverkochte damessneakers bij Van Keeken in Bodegraven. Is dit toch niet helemaal wat je zoekt? Dan kun je je alsnog oriënteren op de 'echte' klittenbandschoenen voor dames bij Van Keeken. 

De merken klittenbandschoenen voor dames

Je vind een uitgebreide collectie aan klittenbandschoenen voor dames bij Van Keeken schoenen in Bodegraven. Bij Van Keeken hebben wij van diverse merken klittenbandschoenen voor dames. 
Een aantal merken op een rij. 

  • Gabor klittenbandschoenen voor dames
  • Durea klittenbandschoenen voor dames
  • Xsensible klittenbandschoenen voor dames
  • Waldlaufer klittenbandschoenen voor dames

Vooral het merk Waldlaufer brengt ieder seizoen weer een groot aanbod aan klittenbandschoenen voor dames. Hun schoenen zijn geheel van leer en heel zacht aan de voeten. Dit zorgt ervoor dat er geen drukpunt zal ontstaan. Ook zijn de zolen heel soepel, waardoor de voet zich gemakkelijk afwikkelt. 

Ben je op zoek naar juist een wat stevigere dames klittenbandschoen? Dan adviseren wij de merken Durea schoenen en Xsensible schoenen. Dit zijn merken die 'gebroken leesten' hanteren. Dit houdt in, dat de schoenen twee wijdtematen in één schoen samenbrengen. Zo zit de hielpartij altijd wat steviger vast. Dit geeft de voet meer steun. 

Kooptips nodig voor het aanschaffen van klittenbandschoenen voor dames

Bij elke paar schoenen wat je draagt, adviseren wij minimaal een halve tot hele centimeter aan ruimte bij de tenen over te houden. Dit zorgt ervoor dat genoeg ruimte bij de tenen overblijft wanneer je loopt en de voet afwikkelt. Let goed op de wijdtematen. Diverse merken gebruiken wijdtematen bij de klittenbandschoenen voor dames. 
De wijdtematen op een rijtje:

  • E-wijdte = extra smal
  • G-wijdte = normaal
  • H-wijdte = breedt
  • K-wijdte = extra breed

Wanneer je een paar klittenbandschoenen voor dames koopt, let dan goed op de breedte van de voeten. Zo zorg je voor een goede pasvorm van de hele schoen. De schoenen mogen lekker aansluiten maar niet knellen of drukken. 

Van Keeken schoenen in Bodegraven

Je kunt bij Van Keeken schoenen  terecht voor heel het gezin. Zo kun je niet alleen klittenbandschoenen voor dames, maar ook wandelschoenen kopen bij Van Keeken. Bij Van Keeken streven wij ernaar om het gehele jaar door uitgebreide collectie te voeren. Je kunt dus het gehele jaar door online klittenbandschoenen voor dames kopen bij Van Keeken. Uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons in de winkel in Bodegraven. Ons deskundige team helpt je graag!