Naar boven

Sandalen

Damessandalen vind je bij Van Keeken

Je vind een uitgebreid assortiment aan damessandalen bij Van Keeken.

Van Keeken schoenen is een echt familiebedrijf. Omdat wij geen 'grote' keten zijn hebben wij over het algemeen heel het jaar door damessandalen op voorraad. Uiteraard vind je in het voorjaar en het zomerseizoen de grootste collectie aan damessandalen bij Van Keeken in Bodegraven. Onze collectie in damessandalen bestaat uit diverse merken. Een greep uit onze merken is:

Dit zijn de merken waar wij altijd wel sandalen van in huis hebben. De Rieker en Remonte sandalen zijn er echter alleen in het voorjaar en zomerseizoen. Dit noemen wij dan ook seizoenssandalen. Dit zijn in prijs wat voordeligere sandalen. Wij adviseren er dan ook één tot twee seizoenen er mee te doen. 

Wanneer je damessandalen aanschaft bij Van Keeken en het is van het merk Ecco of Panama Jack, dan kun je er juist weer wat langer mee doen. De damessandalen van Ecco zijn uitgewerkt met een rubber pu-zool waardoor deze slijtvaster is dan een 'normale' dames sandaal. Ook zit er een wandelprofiel onder, waardoor de sandaal goed te gebruiken is als wandelsandaal. Natuurlijk is alles afhankelijk van het gebruik. Draag je de damessandalen dagelijks, of maar eens per de week of per maand? 

Materialen damessandalen

Damessandalen zijn er in verschillende materialen. Het is dan ook belangrijk om goed naar de materialen te kijken om te bepalen wat voor jou prettig is. Ben je op zoek naar een stevige sandaal, dan adviseren wij een leren damessandaal uit te kiezen. Let ook goed op de bandje! Het ene bandje is verzacht en de ander juist niet. Hoe meer het bandje verzacht is, hoe comfortabeler het aan de voeten zit. Leer is ook nog eens het meest ventilerende materiaal, omdat dit een natuurlijk product is. 

Wanneer een voordeligere damessandaal zoekt, dan kom je vaak op textiel uit. Dit maretiaal is ventileert wel wat minder goed en is iets stugger in het gebruik.

Kooptips nodig voor het kiezen van damessandalen

Het grote voordeel bij een damessandaal is dat je gemakkelijk kunt zien waar de tenen zitten. Zorg ervoor dat je tenen niet over de zool heen hangen. Neem lekker de ruimte, zodat de voeten ook wat kunnen opzetten tijdens het wandelen. Damessandalen kun je gemakkelijk bij Van Keeken online kopen. Wil je toch liever wat meer verschillende modellen voelen en uitproberen, kom dan naar de winkel Van Keeken schoenen in Bodegraven. 

Van Keeken Schoenen in Bodegraven 

Je kunt voor heel het gezin schoenen kopen bij Van Keeken Schoenen in Bodegraven. Bij ons kun je damessandalen kopen, herensandalen kopen maar ook wandelschoenen en dagelijks te gebruiken schoenen.