Naar boven

Durea wijdte K

Op zoek naar Durea schoenen?

Je vindt een ruim assortiment aan Durea schoenen bij Van Keeken in Bodegraven. Deze Nederlandse fabrikant is inmiddels een begrip in de schoenenwereld. Voorheen stond het merk bekend als een merk voor oudere dames met wat lastigere voetenen. Inmiddels is het merk omgeturnd tot een heus modemerk, maar mét de bekende kwaliteit én pasvorm. Durea schoenen voert diverse wijdtematen in de collectie. Straks zullen wij wat meer uitleg geven over de verschillende wijdtematen. 
Je vindt 4 soorten wijdtematen bij Durea schoenen in de collectie. 

Durea schoenen staat bekend om de goede pasvorm. Dit komt niet alleen door de wijdte maten, maar ook om de maakwijze. Durea heeft namelijk als enige fabrikant iets slims bedacht: maak schoenen met een gebroken leest. Dit houdt in, dat de schoenen aan zowel de voorzijde als de achterzijde van de schoen twee soorten wijdtematen heeft. Hierdoor is de hielpartij van de schoen net wat meer 'geknepen' dan bij een ander mode merk. Dit zorgt voor een betere sluiting bij de hiel en dat zorgt weer direct voor meer steun en stevigheid. 

Durea wijdtematen bij Van Keeken

Hierboven vertelden wij al kort dat Durea schoenen diverse wijdtematen hanteert. Hieronder volgt ee overzicht:. 

Durea wijdte E
Durea wijdte E is een extra smalle schoen. Voor een Durea wijdte E moet je echt smalle voeten hebben. Glip je vaak uit je schoenen omdat de schoen te breed voor je is? Dan is dit misschien wel jouw Durea schoen. 

Durea wijdte G
De normale wijdte maat van een schoen is wijdte G / G1/2. Heb jij een normale voet qua breedte - tot net iets slanker? Kies dan voor Durea wijdte G schoenen bij Van Keeken in Bodegraven. 

Durea wijdte H
Durea schoenen in wijdte H zijn net wat breder dan gemiddeld. Dit zijn ook de meest verkochte schoenen uit de collectie. Heb jij een normale tot iets bredere voet? Kies dan voor Durea wijdte H schoenen uit de collectie van Van Keeken schoenen in Bodegraven. 

Durea wijdte K
Durea schoenen in wijdte K zijn een brede schoen. Wanneer je een bredere voet hebt zul je nergens een drukpunt of irritatie krijgen. Bij veel Durea wijdte K schoenen zit de optie tot K plus. Dan kun je de inlegzool eruit halen en daaronder een extra zool eruit halen. Dit zorgt voor nóg meer ruimte. Voor meer informatie kun je altijd bij ons terecht. Bellen: 0172 - 61 2225.

Durea wijdte K bij Van Keeken schoenen

Veel mensen weten niet goed genoeg hoe een schoen moet zitten. Wanneer je een schoen aantrekt moet deze direct stevig, maar comfortabel om de voeten zitten. Helaas dragen te veel mensen te zachte schoenen die ze geen stevigheid biedt. Het zijn bijna pantoffels. 

Durea wijdte K-schoenen zijn stevig en bieden genoeg ruimte bij de tenen én in de breedte. Maar vaak lukt het vaak niet om een brede schoen ook goed sluitend te krijgen bij de hielpartij. Maar door het slimme concept van Durea heeft u daar met wijdte K-schoenen geen last van. Je vind deze schoenen bij Van Keeken in de collectie. 

Hoe bepaal je welke wijdte maat je hebt? 

Hier zie je hoe je het beste de lengte- en breedtemaat kunt bepalen. 
Op deze manier kan je goed gericht je schoenen in de juiste lengte- en breedtemaat uitzoeken. Durea wijdte maten