Naar boven

Durea wijdte K

Opzoek naar Durea schoenen?

Je vind een ruim assortiment aan Durea schoenen bij Van Keeken in Bodegraven. Het Nederlandse fabricaat is inmiddels een begrip in de schoenen- wereld. Voorheen stond het merk Durea schoenen bekend voor de oudere dame die wat lastigere voeten heeft. Inmiddels is het merk omgeturnt tot een waar mode merk met de kwaliteit en pasvorm van oudsher. Zo vind je bij Durea schoenen diverse wijdte maten in de collectie. Straks zullen wij wat meer uitleg geven over de verschillende wijdte maten. 
Je vind 4 soorten wijdte maten bij Durea schoenen in de collectie. 

Durea schoenen staat bekend om de goede pasvorm. Dit komt niet alleen door de wijdte maten, maar ook om de maakwijze. Waar veel niet over nadenken, daar doet Durea schoenen dat wel. Durea maakt de schoenen met een gebroken leest. Dit houdt in dat de schoenen bij de voorzijde en achterzijde van de schoen, twee soorten wijdte maten heeft. Hierdoor is de hielpartij van de schoen, net wat meer geknepen dan bij een ander mode merk. Dit zorgt voor een betere sluiting bij de hiel en het zorgt direct voor meer steun en stevigheid. 

Durea wijdte maten bij Van Keeken

Hierboven vertelde wij al kort dat Durea schoenen diverse wijdte maten hanteert. Wij zullen je alvast wat verder helpen, welke wijdte maat jij nodig hebt. 

Durea wijdte E
Durea wijdte E is een extra smalle schoen. Wanneer je voor een Durea wijdte E wilt gaan, dan moet je echt smalle voeten hebben. Heb jij last van steeds het glippen uit de schoenen, omdat elke schoen te breedt voor je is? Dan is dit misschien wel jou Durea schoen. 

Durea wijdte G
De normale wijdte maat van een schoen is wijdte G / G1/2. Heb jij een normale voet qua breedte tot net iets slanker? Kies dan voor Durea wijdte G schoenen bij Van Keeken in Bodegraven. 

Durea wijdte H
Durea schoenen in wijdte H zijn net wat breder dan gemiddeld. Dit zijn ook de meest verkochte schoenen uit de collectie. Heb jij een normale tot iets bredere voet? Kies dan voor Durea wijdte H schoenen uit de collectie van Van Keeken schoenen in Bodegraven. 

Durea wijdte K
Durea schoenen in wijdte K is een brede schoen. Dit zorgt ervoor dat wanneer je een bredere voet hebt, nergens een drukpunt of irritatie kunt krijgen. Bij veel Durea wijdte K schoenen zit de optie tot K plus. Dan kun je de inleg zool eruit halen en daar onder een extra zool eruit halen. Dit zorgt voor meer ruimte. Voor meer informatie kun je altijd bij ons terecht. Bellen: 0172 - 61 2225.

Durea wijdte K bij Van Keeken schoenen

Veel mensen weten niet goed genoeg hoe een schoen moet zitten. Wanneer je een schoen aantrekt moet dit direct stevig, maar comfortabel om de voeten zitten. Helaas dragen te veel mensen te zachte schoenen dat geen stevigheid bied. Het zijn bijna pantoffels. 

Durea wijdte K schoenen zijn stevig en bieden genoeg ruimte bij de tenen en in de breedte. Over het algemeen lukt het vaak niet om een brede schoen goed sluitend te krijgen bij de hiel partij. Hier heeft u bij Durea wijdte K schoenen geen last van. Je vind het bij Van Keeken in de collectie. 

 

Hoe bepaal je welke wijdte maat je hebt? 

Hier zie je hoe je het beste de lengte en breedte maat kunt bepalen. 
Op deze manier kan je goed gericht je schoenen in de juiste lengte en breedte maat uitzoeken. Durea wijdte maten