Naar boven

Babyschoenen

Baby jongensschoenen bij Van Keeken

Je vind bij Van Keeken schoenen voor heel het gezin. Wij van Van Keeken staan voor kwaliteit en service en willen altijd een compleet assortiment aanbieden. Zo kun je bij ons baby jongensschoenen kopen maar ook baby meisjesschoenen. De jongenschoenen voor baby's bij Van Keeken zijn voornamelijk van de sportievere merken: 

Een groot gedeelte van onze collectie is in onze webshop te vinden. Maar kom voor de hele collectie naar de winkel Van Keeken in Bodegraven. De baby jongensschoenen vind je tegenwoordig niet meer in de winkel Van Keeken maar in de winkel ernaast -  omdat wij ervoor gekozen hebben om hier een aparte winkel voor te openen: RH sport. Deze winkel is direct gelegen naast de winkel Van Keeken. Hierdoor kunnen wij nog betere service bieden dan wij al deden. Je shopt dus gemakkelijk baby jongensschoenen bij Van Keeken in Bodegraven. 

Ben jij op zoek naar baby jongensschoenen bij Van Keeken?

Die kun je bij ons vinden! Wij bij Van Keeken zorgen altijd voor een uitgebreide collectie in welk type schoen dan ook, dus ook babyschoenen voor jongens. Wij zijn één van de specialisten uit de regio op het gebied van schoenen. De meeste baby jongensschoenen die wij bij Van Keeken in het assortiment hebben zijn van sportievere merken. Wil jij dus een gave sneakers van de bovengenoemde merken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Vind jij het lastig om baby jongens schoenen bij Van Keeken aan te schaffen?

Je bent niet de enige: de meeste mensen vinden dit inderdaad lastig. Want wat is nu een goede baby jongensschoen en wat niet? Moet die juist wat stugger zijn, of juist heel erg soepel? De baby jongensschoenen bij Van Keeken zijn altijd wat soepeler dan de normale schoenen. Dit komt omdat ze makkelijker moeten kunnen afwikkelen en ze voornamelijk gebruikt worden als slof. Wij adviseren meestal een zachte en soepele schoen. Ook wel de first-step schoenen genoemd. Op deze schoentjes leert je kind lopen en de eerste stapjes te maken. En als  je op zoek bent naar een iets grotere maat (vanaf maat 22 ongeveer) dan kun je prima al een wat stevigere schoen kopen, omdat juist dan stevigheid belangrijk is om het voetje goed te helpen ontwikkelen. 

Van Keeken schoenen en jongensschoenen voor baby's

De meeste baby jongensschoenen bij Van Keeken zijn van leer aan de buitenkant en van textiel (stof) aan de binnenzijde - zodat de schoen dan zachter en comfortabel aan de voetjes voet. Maar wil je voor je kind een leren schoen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Ben je geslaagd voor de baby jongensschoenen bij Van Keeken? Bekijk dan ook eens de rest van onze collectie. 

Heb je nog vragen, dan horen wij dat graag ! Je kunt altijd mailen naar: info@vankeekenbodegraven.nl of bellen naar: 0172-612225. Ons deskundige team voor u klaar.