Naar boven

Durea wijdte E

Zoek je Durea wijdte E schoenen?

Bij Van Keeken schoenen in Bodegraven vind je een uitgebreide collectie Durea schoenen. Durea is een damesmerk dat zich specialiseert op het gebied van modieuze damesschoenen met de juiste pasvorm. Bekijk hier de Durea schoenen wijdte E bij Van Keeken Bodegraven. Het merk Durea heeft diverse wijdtematen waaronder wijdte maat E. Wijdte E is de meest smalle variant van de wijdtemaat schoenen. Dus wanneer je een écht smalle voet hebt en snel uit je schoenen glipt, dan zou dit wel eens jou wijdtemaat kunnen zijn. De verschillende wijdte maten van Durea worden bepaald door de breedte van de voet. Het is altijd erg belangrijk om zowel op de juiste lengte- als op de juiste breedtemaat te letten. 

Hoe weet je wat de juiste wijdte maat is van de Durea schoenen?

Hieronder laten wij in de tabel zien hoe je zelf de juiste breedte maat kunt bepalen. Door goed op te meten in zowel de lengte als breedte kun je gemakkelijk jezelf indelen. 


Bij meer vragen of verdere uitleg kun je uiteraard contact opnemen met ons deskundige team. Wij helpen je graag verder met het adviseren.

Durea wijdte E bij Van Keeken schoenen in Bodegraven

Bij Van Keeken schoenen vind je een uitgebreide collectie aan Durea schoenen. Durea was van oorsprong een damesmerk dat zich specialiseerde op modieuze damesschoenen met de juiste pasvorm. Maar tegenwoordig heeft Durea ook een heren-lijn. Dit zijn de schoenen van het merk Gijs. Dus ook voor de heren is er een goed paar passende schoenen te vinden in onze winkel in Bodegraven. De productiewijze van Gijs schoenen is exact hetzelde als de dameslijn, de Durea schoenen. 

Je vind hier de Durea wijdte E-schoenen in onze collectie. Houd die pagina goed in de gaten, want de nieuwe collectie wisselt regelmatig en vaak worden er nieuwe modellen toegevoegd. De nieuwe collectie van Durea bestaat uit verschillende soorten schoenen, bijvoorbeeld:

  • Durea wijdte E witte schoenen
  • Durea wijdte E zwarte schoenen
  • Durea wijdte E laarzen
  • Durea wijdte E schoenen

Durea wijdte E sale schoenen

Van Keeken heeft ook regelmatig Durea wijdte E in de sale. Het gehele jaar door zorgen wij voor nieuwe schoenen in de collectie. Omdat Durea schoenenmaakt die qua ontwerp op de pasvorm gericht zijn, tref je die niet vaak in de sale bij andere winkelsl. Maar bij Van Keeken in Bodegraven vind je geregeld wél Durea wijdte E schoenen in de sale.