Naar boven

Pantoffels

Shop pantoffels voor heren online Van Keeken Bodegraven

In huis geen koude voeten meer? Bij Van Keeken Bodegraven ben je aan het juiste adres! In onze webshop tref je een divers assortiment aan heren pantoffels, van verschillende merken.
De merken Rohde en Warmbat zijn ideaal voor gebruik in huis; deze heren pantoffels zijn van goede kwaliteit en hebben een fijne pasvorm, en een prettig voetbed. 

Heren pantoffels voor buiten?

Ja, bij Van Keeken Bodegraven kun je ook heren pantoffels vinden die geschikt zijn voor zowel binnens- en buitenshuis. Even snel de kliko aan de straat zetten? De heren pantoffels die wij in onze winkel en webshop aanbieden, bieden hiervoor de juiste oplossing.
 
De volgende merken hebben wij in ons aanbod:

- Amako heren pantoffels
- Helix heren pantoffels
- Rohde heren pantoffels

De heren pantoffels van Amako en Helix kenmerken zich door leren binnen- en buitenkant. Deze pantoffels voelen stevig aan, zijn stevig en hebben daardoor een lange levenduur.
Heb je vragen over de heren pantoffels uit ons assortiment? Loop even bij ons binnen, of stuur ons een bericht via het contactformulier en wij helpen je graag verder!

Bekijk onze heren pantoffels bij Van Keeken op onze webshop. 

Op onze website www.vankeekenbodegraven.nl helpen wij je aan de juiste heren pantoffel, binnen een mum van tijd. Met de handige zoekfunctie kun je zoeken op bijvoorbeeld merknaam, en vervolgens filteren om zo bij de gewenste heren pantoffel uit te komen. De filterstructuur is erg simpel en bestaat o.a. uit onderstaande filtermogelijkheden.

- Soort
- Maat
- Kleur
- Materiaal
- Wijdtemaat

Advies op maat bij Van Keeken Bodegraven

De medewerkers van Van Keeken Bodegraven hebben alle kennis over het uitgebreide aanbod aan heren pantoffels. Waarom? Wij vinden het belangrijk dat iedereen die onze winkel aan de Kerkstraat 6 in Bodegraven binnenloopt wordt geholpen met een goed advies. Onze medewerkers helpen je bij de zoektocht naar de juiste pantoffel en zorgen ervoor dat je met een glimlach de winkel verlaat. WIj vinden het niet alleen belangrijk dat je tevreden bent met je aankoop, maar ook dat je er lang plezier van hebt! We geven u daarom ook advies over het onderhoud van uw pantoffel, wat de levenduur van jouw panttoffel ten goede komt.