Naar boven

Pantoffels

Shop pantoffels voor heren online Van Keeken Bodegraven

Wil je in huis geen koude voeten meer? Dan is een paar warme en comfortabele sloffe dé oplossing! Bij Van Keeken Bodegraven ben je hiervoor aan het juiste adres. In onze webshop tref je een divers assortiment aan herenpantoffels, van verschillende merken. De merken Rohde en Warmbat zijn ideaal voor gebruik in huis. Deze herenpantoffels zijn van goede kwaliteit, hebben een fijne pasvorm en een prettig voetbed. 

Herenpantoffels voor buiten?

Bij Van Keeken Bodegraven kun je ook pantoffels voor heren vinden die geschikt zijn voor zowel binnen- als buitenshuis. Even snel de kliko aan de straat zetten? De herenpantoffels die wij in onze winkel en webshop aanbieden, zijn hiervoor prima geschikt.
 
De volgende merken hebben wij in ons aanbod:

- Amako heren pantoffels
- Helix heren pantoffels
- Rohde heren pantoffels

De herenpantoffels van Amako en Helix kenmerken zich door leren binnen- en buitenkant. Deze pantoffels voelen stevig aan, zijn ook stevig en hebben daardoor een langere levenduur. Heb je vragen over de herenpantoffels uit ons assortiment? Loop even bij ons binnen, of stuur ons een bericht via het contactformulier en wij helpen je graag verder!

Bekijk onze herenpantoffels bij Van Keeken op onze webshop. 

Op onze website www.vankeekenbodegraven.nl helpen wij je aan de juiste herenpantoffel. Met de handige zoekfunctie kun je zoeken op bijvoorbeeld merknaam, en vervolgens filteren om zo bij de gewenste heren pantoffel uit te komen. De filterstructuur is erg simpel en bestaat o.a. uit onderstaande filtermogelijkheden.

- Soort
- Maat
- Kleur
- Materiaal
- Wijdtemaat

Advies op maat bij Van Keeken Bodegraven

De medewerkers van Van Keeken Bodegraven hebben alle kennis over het uitgebreide aanbod aan herenpantoffels. Wij vinden het belangrijk dat iedereen die onze winkel aan de Kerkstraat 6 in Bodegraven binnenloopt wordt geholpen met een goed advies. Onze medewerkers helpen je bij de zoektocht naar de juiste pantoffel en zorgen ervoor dat je met een glimlach de winkel verlaat. WIj vinden het niet alleen belangrijk dat je tevreden bent met je aankoop, maar ook dat je er lang plezier van hebt! We geven daarom ook advies over het onderhoud van je pantoffel, wat de levenduur van jouw panttoffel ten goede komt.