Naar boven

Over ons

Van Keeken Schoenen in Bodegraven
Van Keeken schoenen staat niet voor niets bekend als de schoenenwinkel uit de regio. Bij ons vind je schoenen voor heel het gezin. Je kunt bij ons terecht voor damesschoenen, herenschoenen, meisjesschoenen en jongensschoenen. Naast de uitgebreide collectie aan schoenen kunt u ook bij ons terecht voor accecoires zoals tassen, riemen en handschoenen. Reden genoeg om eens langs te komen in onze winkel in Bodegraven.

Al sinds 1929 kun je bij Van Keeken schoenen terecht voor Kwaliteit, Mode en Vakmanschoen. Onze modieuze schoenencollectie bevat alle topmerken! Met deskundige begeleiding van ons team loop je een stuk lekkerder. Laat je verrassen door het aanbod hier op onze website of kom langs in onze winkel en laat je adviseren door ons deskundig team. Wij bij Van Keeken Schoenen in Bodegraven vinden het belangrijk dat elke schoen van welk merk dan ook de juiste voor u is. Gelukkig zijn de 'comfort' schoenen nu ook een stuk modischer geworden. Bekijk bijvoorbeeld is de schoenen van Durea of de schoenen van Xsensible

Naast het grote gedeelte aan comfort schoenen zijn wij ook steeds modischer aan het worden. Een leuke nieuwe toevoeging is bijvoorbeeld het merk Floris van Bommel dames en Cycleur de Luxe. 
Kom voor de hele schoenen collectie naar de winkel, Van keeken Schoenen in Bodegraven. 

Schoenreparatie
Ook voor schoenreparatie kunt u bij ons terecht! Van keeken schoenen in Bodegraven heeft al lange tijd een schoenreparatie service. Twijfelt u of de schoenen nog op te knappen zijn, kom dan gerust eens langs in de winkel en wij kijken er graag naar voor u. 

Podologie
Van Keeken Schoenen staat bekend om de service die wij verlenen. U kunt voor al uw voetklachten naar ons toe komen. Samen met onze Podoloog kijken wij graag naar de juiste schoen en/of aangepaste zolen. Twijfel dus niet en laat je informeren door ons deskundige advies in de winkel in Bodegraven.

Waar zit Van Keeken Schoenen in Bodegraven precies? 
Van Keeken Schoenen is gevestigd midden in het centrum van Bodegraven recht tegenover de Kruidvat. Het leuke van Bodegraven is dat het midden in het groene hart gevestigd is en daardoor van alles te beleven valt. Het fijne van Bodegraven is, is dat het 'een groot dorp is'. De gezellige en knusse sfeer van een dorp en niet de massa en drukte van de stad. Uiteraard zijn er zeker genoeg winkels om leuk te kunnen shoppen. Bekijk daarom eens onze webshop om alvast een indruk te krijgen van een groot gedeelte van onze collectie. Van Keeken Schoenen in Bodegraven

RHsport & Van Keeken Schoenen 
Sinds februari 2019 vind je op Kerkstraat 10 onze sportwinkel RH sport. Hier bieden wij een uitgebreidt assortiment in kinderschoenen, sneakers voor volwassenen en uiteraard een hele boel sportartikelen. U kunt dus terecht voor heel het gezin bij ons! 

Of je nu bij één van onze winkels binnenkomt voor schoenen, wandelschoenen of gewoon een paar veters, Roy Heuzen en zijn verkoopmedewerkers zijn je graag deskundig van dienst!