Naar boven

Durea

Durea

Durea schoenen bij Van Keeken

Al jaren voeren wij het merk Durea schoenen bij Van Keeken in Bodegraven. Het bekende merk Durea schoenen is ons meest groeiende schoenmerk uit onze collectie. 
Het unieke van Durea schoenen is dat zei gebroken leesten hanteren. Dit houd in dat zowel de voorzijde als de achterzijde van de schoenen een unieke wijdte maat heeft.
Naast de gebroken leesten hanteerd Durea schoenen ook 4 verschillende wijdte maten. Dit gaat om de breedte van de schoenen. Hieronder de wijdte maten waar u op moet letten tijden het bestellen van Durea schoenen bij Van Keeken. 

 • Durea wijdte E  = Extra smal 
 • Durea wijdte G = gemiddeld 
 • Durea wijdte H = Breedt 
 • Durea wijdte K = Extra breedt. 


Durea wijdte E schoenen

Durea wijdte E schoenen zijn de meest smalle schoenen die er zijn. Dit is uitsluitend bedoeld voor gene met hele smalle voeten. Durea wijdte E schoenen houd in dat dit bij de voorvoet een E wijdte bevat. In de hielpartij is de schoen ten alle tijden nog een slag smaller, zodat dit voorkomt dat je gaat glippen tijdens het lopen.

Durea wijdte G schoenen

Je vind Durea wijdte G schoenen bij Van Keeken in Bodegraven. Durea wijdte G schoenen zijn schoenen die normaal tot iets smaller vallen dan gemiddeld. Je vind bij Van Keeken een ruim aanbod aan Durea wijdte G schoenen in de collectie. Selecteer aan de zijkant de wijdte 'normaal' om dit uit te selecteren. 

Durea wijdte H schoenen

Durea wijdte H schoenen zijn de meest voorkomende schoenen. De schoenen in deze wijdte maat zijn net wat ruimer bij de kleine teen dan een gemiddelde schoen. Dit zorgt over het algemeen voor minder druk of belasting aan de buitenkant van de voeten. Wanneer je een normale tot iets bredere voet hebt, dan is de Durea wijdte H wellicht jou wijdtemaat. 

Durea wijdte K schoenen

Je vind bij Van Keeken Bodegraven een ruim aanbod in Durea schoenen met verschillende wijdte maten. Zo vind je ook Durea wijdte K schoenen. Durea wijdte K schoenen zijn alleen geschikt voor gene met een wat bredere voet. Wanneer je een bredere voet hebt, is dit voor jou de juiste wijdte maat. 

Durea schoenen

Durea is één van de weinige merken die nog in Nederland gevestigd is, namelijk in Drunen. De Durea schoenen fabriek werd in 1913 door Gijsbertus van Drunen opgericht. Het begon met het vervaardigen van herenschoenen en in de daaropvolgende jaren is het bedrijf van vader op zoon doorgegeven en wijzigde de naam naar Durea schoenen. De naam van Durea schoenen is vanaf 1939 al een begrip in de schoenenbranche. Inmiddels heeft Durea ook een herenschoenen merk opgericht, te noemen Gijs. Bekijk ook eens de herenschoenen van het merk Gijs schoenen om ook voor je man of gewoon een vriend de perfecte schoen te vinden. 

Hoe koop je gemakkelijk Durea schoenen bij Van Keeken

Wij streven er naar om zowel online als offline zoveel mogelijk advies te geven over alles schoenen. Durea schoenen bij Van Keeken koop je gemakkelijk op onze webshop: www.vankeekenbodegraven.nl of je kunt langs komen bij ons in de winkel in Bodegraven. Let bij Durea schoenen goed op welke lengte en de bij behorende breedte maat je besteld. Hierboven staat een uitleg over de lengte en breedte maten die Durea schoenen hanteert. 

Durea voorjaar 2021 schoenen

Het blijft leuk, de unieke pasvorm en het leuke uiterlijk van de Durea schoenen bij van Keeken. Onze collectie wordt weer groter dan ooit aan Durea schoenen. 
Bent u opzoek naar een bepaald type Durea schoen? De nieuwe Durea voorjaar 2021 schoenen komen al langzaam binnen. Inmiddels is onze collectie alweer wat uitgebreider aan het raken met diverse leuke zomer trends. Hieronder alvast een aantal modellen die al binnen zijn gekomen of nog in deze dagen binnen komen. 

 • Durea 6187
 • Durea 7258
 • Durea 6191
 • Durea 6232
 • Durea 6224
 • Durea 6242
 • Durea 6225

Model Durea 6250 125 9042, Durea 6250 125 9029, Durea 6249 125 8849, Durea 6249 124 9070 en Durea 6249 128 9070 zijn de meest nieuwe schoenen die Durea in de nieuwe collectie brengt. Dit model is net iets spitser dan de 'gewone' Durea schoenen. Wanneer u de juiste lengte en breedte maat aanhoud komt er geen verdrukking bij de kleine teen. Naast het ruime aanbod in Durea schoenen vind je in het voorjaar uiteraard ook Durea sandalen. Zo vind je al diverse Durea sandalen bij Van Keeken op de webshop. De nieuwe Durea sandalen 2021 komen elk moment weer bij ons in de winkel. Wilt u als eerste de keuze hebben in de Durea sandalen 2021? Laat het ons dan weten! Zodra de nieuwe collectie Durea sandalen binnen zijn, bellen wij u direct op. 

Durea sale schoenen

Durea is één van de meest groeiende merken bij Van Keeken in het assortiment. Hierdoor vind je het gehele jaar door een uitgebreide collectie aan Durea schoenen. Uiteraard vind je ook in verschillde wijdte maten Durea sale schoenen. Hier alvast de wijdte maten voor jou op een rijtje die je in de sale kunt verwachten. 

 • Durea sale wijdte E
 • Durea sale wijdte G
 • Durea sale wijdte H 
 • Durea sale wijdte K

Durea Go schoenen bij Van Keeken

De echte Durea schoenen dragers kennen de Go uitvoering van het merk Durea wel. Ken jij hem al? Wat is er nou zo bijzonder aan een Durea Go schoen? Wij gaan het voor jou uitleggen. De Durea Go schoenen zijn schoenen die net wat lichter qua gewicht zijn dan de meeste andere Durea schoenen. Ook zorgen de Durea Go schoenen voor meer sturing van de voeten. Dit zorgt ervoor dat jij op een natuurlijke manier afwikkelt. Hierdoor worden de voeten ook minder snel vermoeid als bij een andere Durea schoen. Bekijk ons assortiment aan Durea schoenen op onze pagina. 

Durea schoenen ervaringen

De meeste mensen ervaren Durea schoenen als zeer prettig. Het grote voordeel is, is dat je met de juiste wijdte maat een optimaal passende schoen kunt vinden. Durea schoenen is daar zeer sterk in. Met de gebroken leesten zorgt het voor een goede sluiting in de hielpartij en genoeg breedte ( wat nodig is ) bij de voorvoet. Door de unieke pasvorm van Durea schoenen zijn de ervaringen dan ook meestal zeer positief. Heb jij Durea schoenen ervaren? Laat een berichtje achter om ook zo jou Durea schoenen ervaringen te vertellen aan ons.