Naar boven

Durea

Durea

Durea schoenen bij Van Keeken

Al jaren voeren wij het merk Durea schoenen bij Van Keeken in Bodegraven. Het bekende merk Durea schoenen is ons meest groeiende schoenmerk uit onze collectie. 
Het unieke van Durea schoenen is dat zei gebroken leesten hanteren. Dit houd in dat zowel de voorzijde als de achterzijde van de schoenen een unieke wijdte maat heeft.
Naast de gebroken leesten hanteerd Durea schoenen ook 4 verschillende wijdte maten. Dit gaat om de breedte van de schoenen. Hieronder de wijdte maten waar u op moet letten tijden het bestellen van Durea schoenen bij Van Keeken. 

 • E wijdte = Extra smal
 • G wijdte = gemiddeld
 • H wijdte = Breedt
 • K of K+ = Extra breedt. 

Op deze manier kunnen wij bij Van Keeken voor iedere voet de juiste schoen aanmeten. Twijfel je toch over welke schoen de juiste voor je is? Neem dan contact op en wij zorgen dat je de juiste Durea schoenen bij Van Keeken aanschaft. Bij Van Keeken Schoenen in Bodegraven vind je het gehele jaar door een uitgebreide Durea schoenen collectie. 
De Durea collectie bestaat uit verschillende type schoenen, laarsjes en zomers ook sandalen.  

De passie voor comfort en mode is perfect voor voetklachten en het modische aspect. Hierdoor kunt u ze gebruiken voor uw eigen zool en zijn ze ook nog eens leuk om te zien. 
De Durea schoenen dragen heerlijk en comfortabel. 

Durea schoenen

Durea is één van de weinige merken die nog in Nederland gevestigd is, namelijk in Drunen. De Durea schoenen fabriek werd in 1913 door Gijsbertus van Drunen opgericht. Het begon met het vervaardigen van herenschoenen en in de daaropvolgende jaren is het bedrijf van vader op zoon doorgegeven en wijzigde de naam naar Durea schoenen. De naam van Durea schoenen is vanaf 1939 al een begrip in de schoenenbranche. Inmiddels heeft Durea ook een herenschoenen merk opgericht, te noemen Gijs. Bekijk ook eens de herenschoenen van het merk Gijs schoenen om ook voor je man of gewoon een vriend de perfecte schoen te vinden. 

Hoe koop je gemakkelijk Durea schoenen bij Van Keeken

Wij streven er naar om zowel online als offline zoveel mogelijk advies te geven over alles schoenen. Durea schoenen bij Van Keeken koop je gemakkelijk op onze webshop: www.vankeekenbodegraven.nl of je kunt langs komen bij ons in de winkel in Bodegraven. Let bij Durea schoenen goed op welke lengte en de bij behorende breedte maat je besteld. Hierboven staat een uitleg over de lengte en breedte maten die Durea schoenen hanteert. 

Van keeken schoenen en Durea schoenen

 Het blijft leuk, de unieke pasvorm en het leuke uiterlijk van de Durea schoenen bij van Keeken. Onze collectie wordt weer groter dan ooit aan Durea schoenen. 
Bent u opzoek naar een bepaald type Durea schoen? Wij krijgen weer een hele leuke collectie Durea schoenen  binnen. Onze eerste levering van Durea schoenen zal in Januari weer zijn. De modellen die wij verwachten binnen te krijgen zijn onder andere; 

 • Durea 6187
 • Durea 7258
 • Durea 6191
 • Durea 6232
 • Durea 6224
 • Durea 6242
 • Durea 6225
Model Durea 6250 125 9042, Durea 6250 125 9029, Durea 6249 125 8849, Durea 6249 124 9070 en Durea 6249 128 9070 zijn de meest nieuwe schoenen die Durea in de nieuwe collectie brengt. Dit model is net iets spitser dan de 'gewone' Durea schoenen. Wanneer u de juiste lengte en breedte maat aanhoud komt er geen verdrukking bij de kleine teen. Koop gemakkelijk Durea schoeen bij Van keeken.