Naar boven

Enkellaarzen

Enkellaarzen bij Van Keeken

Van Keeken staat voor kwaliteit en service. Wij streven ernaar om ieder seizoen weer een zo goed en uitgebreid mogelijke collectie te tonen. Je vindt enkellaarzen bij Van Keeken in het assortiment van diverse merken. Een aantal merken zullen wij alsvast toelichten. 

Dit is een greep uit onze collectie enkellaarzen bij Van Keeken in Bodegraven. Bij Van Keeken staan wij ervoor dat je schoenen een goede pasvorm en comfort bieden. Het loopcomfort gaat boven alles. Gelukkig weten wij ieder seizoen weer een mooie selectie te maken van modieuze én comfortabele merken. Denk hierbij aan een aantal gave laarsjes van het merk Durea schoenen.

Dit zijn voorbeelden van modieuze enkellaarzen die momenteel helemaal hot zijn, maar wel de kwaliteit en de pasvorm bieden van een comfort-merk. Durea schoenen is een merk dat gespecialiseerd is in diverse wijdtematen. Hierdoor kunnen wij iedere voet aan de juiste enkellaars helpen. De enkellaarzen bij Van Keeken zijn een must have in jouw schoenenkast. Ben je op zoek naar een echt hip enkellaarsje, of juist een comfort enkellaars? Bij ons heb je ruim de keuze! 

Ben je op zoek naar enkellaarzen bij Van Keeken? Of iets anders?

Je vind bij Van Keeken schoenen en laarzen voor heel het gezin. Dus ben je op zoek naar enkellaarzen, dan zit je bij Van Keeken helemaal goed. De meeste enkellaarzen bij Van Keeken zijn geheel van leer. Zowel de binne-n als buitenkant zijn gevoerd met leer.  In sommige gevallen zijn de enkellaarzen bij Van Keeken ook wel eens met stof of een ander materiaal gevoerd. Hierdoor zijn de enkellaarzen vaak wat zachter en soepeler. Wel geven de enkellaaren daardoor wat minder stevigheid. Naast enkellaarzen bij Van Keeken vind je ook diverse andere categorieën. 

  • Dameslaarzen
  • Damessneakers
  • Damesschoenen

Bekijk de groepen gemakkelijk op onze webshop www.vankeekenbodegraven.nl. Voor meer informatie kun je ook bij ons in de winkel terecht. 
Hier vind je altijd een ruimer assortiment dan op de webshop. 

Heb je kooptips nodig voor het kopen van enkellaarzen bij Van Keeken?

Het is belangrijk om goed te kijken naar de lengtematen, breedtematen en eventueel je wreefhoogte.
Lengtemaat: Het is belangrijk bij het kopen van enkellaarzenom genoeg ruimte bij de tenen te houden. Wij adviseren minimaal een halve centimeter tot hele centimeter aan overlengte. (lege ruimte in de enkellaarzen )

Breedtemaat: Bij verschillende merken werken zei met wijdtematen. Dit houdt in dat de laars aangepast is op de breedte van je voeten. Heb je een smallere voet, kijk dan naar wijdte maat E of G. Heb je een bredere voet, kijk dan naar wijdte H of K. 

Wreefhoogte: Heb je een hogere wreef? Neem dan een wijdtemaat meer. Om te voorkomen dat je teveel druk krijgt kun je ook kijken naar bijvoorbeeld een laarsje met een veter. Deze zal het best passend zijn omdat je met de veters de vorm van je voet beter kunt volgen.

Over Van Keeken schoenen 

Bij Van Keeken staan wij voor service en kwaliteit. De enkellaarzen die je bij ons in het assortiment vindt zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit. Heb je vragen over de enkellaarzen die je gezien hebt, laat het ons dan gerust weten. Shop gemakkelijk enkellaarzen bij Van Keeken online of bij Van Keeken in de winkel in Bodegraven.