Naar boven

Durea wijdte G schoenen

Durea wijdte G schoenen vind je bij Van Keeken

Van Keeken in Bodegraven heeft een ruim assortiment aan Durea schoenen in de collectie. Durea is een Nederlands fabricaat dat van oudsher bekend staat als merk voor de watoudere dame. Inmiddels is het merk Durea gemoderniseerd. Wie nu nog denkt dat Durea voor alleen oudere mensen is, kent het merk niet goed genoeg. Durea heeft altijd actuele en modieuze ontwerpen in de collectie, die zich onderscheiden door hun uitstekende pasvrm.

Durea wijdte G schoenen vormen een belangrijk onderdeel van de collectie van Durea schoenen bij Van Keeken in Bodegraven. Durea werkt met diverse wijdtematen, waaronder wijdte G. Durea wijdte G schoenen zijn normaal van leest. Dit houdt in dat de schoenen normaal tot iets smaller vallen. Elke Durea schoen is wat slanker in de hiel partij, zodat dit een optimale steun biedt. Wij zullen de wijdtematen voor je op een rijtje zetten. 

Dit zijn de vier wijdtematen die Durea schoenen viert in de collectie. Door met verschillende wijdtematen te werken, biedt Dureae voor iedere voet de juiste schoen. 

Wat is de juiste wijdtemaat voor mijn voeten?

Het is belangrijk om te weten welke lengte- of breedtemaat je nodig hebt voor het kiezen van de juiste schoenen. Veel mensen hebben een halux valgus en/of hamertenen. Dit maakt het extra moeilijk om te bepalen wat de juiste schoenen voor je voeten zijn. Hieronder zetten wij een tabel voor je neer, zodat je kunt kijken wat voor jou de beste maat is. 

Kooptips nodig voor het kiezen van de juiste Durea schoenen.

Je hebt nu je lengte- en breedtemaat kunnen bepalen. Let erop dat je altijd genoeg lengte bij de tenen overhoudt. Wij adviseren om ongeveer een centimeter aan ruimte over te houden bij de tenen. Dit is belangrijk omdat je voeten einde van de dag groter zijn dan in de ochtend. Daarnaast meet je op een zogenaamde 'half belaste positie'. Wanneer je afwikkelt, is je voet op zijn groots. Dit heet dan de hele belaste positie. 

Bij elke Durea schoen is de vorm van de schoen erg belangrijk. Zo moet je goed opletten of de schoen spits is, of juist een ronde neus heeft. Ben jij verder geholpen met het uitzoeken van je Durea wijdte G schoenen bij Van Keeken? Zo niet, laat het ons gerust weten. Ons deskundige team helpt je graag verder. 

Durea schoenen bij Van Keeken in Bodegraven

Van Keeken schoenen in Bodergaven heeft een ruim assortiment Durea schoenen. Elk seizoen groeit het merk, waardoor het inmiddels één van de belangrijkste merken uit de collectie is. Neem eens een kijkje bij ons in de winkel in Bodegraven of bekijk de gehele Durea schoenen collectie hier op onze webshop. Naast het merk Durea is er tegenwoordig ook een herenlijn: Gijs schoenen. Wellicht heeft uw partner of kennis ook hetzelfe probleem om goed passende schoenen te vinden? Dan is Gijs schoenen voor hem de oplossing.