Naar boven

Durea wijdte G schoenen

Durea wijdte G schoenen vind je bij Van Keeken

Je vind bij Van Keeken in Bodegraven een ruim assortiment aan Durea schoenen in de collectie. 
Durea is een nederlands fabricaat dat van oudsher bekend staat als merk voor de oudere dame. Inmiddels is het merk Durea gemoderniseerd met de pasvorm zoals ze bekent staan. 
Wie nu nog denkt dat Durea voor alleen oudere mensen is, kent het merk niet goed genoeg. 

Durea wijdte G is een belangrijk onderdeel van de collectie van Durea schoenen bij Van Keeken in Bodegraven. 
Durea werkt met diverse wijdte maten, waaronder wijdte G. Durea wijdte G schoenen zijn normaal van leest. Dit houdt in dat de schoenen normaal tot iets smaller vallen. 
Elke Durea schoen is wat slanker in de hiel partij, zodat dit een optimale steun biedt. Wij zullen de wijdte maten voor je op een rijtje zetten. 

Dit zijn de vier wijdte maten wat Durea schoenen brengt in de collectie. Door met verschillende wijdte maten te werken, kun je voor iedere voet de juiste schoen aanmeten. 

Wat is de juiste wijdte maat voor mijn voeten?

Het is belangrijk om te weten welke lengte of breedte maat je nodig hebt voor het kiezen van de juiste schoenen. Veel mensen hebben ook een halux valgus en/of hamertenen. 
Dit maakt het extra moeilijk om te bepalen wat de juiste schoenen voor jou voeten zijn. Hieronder zetten wij een tabel voor je neer, zodat je kunt kijken wat voor jou de beste maat is. 

Op deze manier kun je goed bepalen wat voor jou de juiste lengte en breedte maat is. 

Kooptips nodig voor het kiezen van de juiste Durea schoenen. 

Inmiddels ben je al een stuk verder met het uitzoeken van jou lengte en breedte maat. Let erop dat je altijd genoeg lengte bij de tenen over houd. 
Wij adviseren dan ook ongeveer een centimeter aan ruimte over te houden bij de tenen. Dit komt omdat de voeten einde van de dag groter zijn dan in de ochtend. 
Daarnaast meet je op een half belaste positie. Wanneer je afwikkelt, is je voet op zijn groots. Dit noemen ze een hele belaste positie. 

Bij elke Durea schoen is de vorm van de schoen ook belangrijk. Zo moet je goed opletten of de schoen spits is, of juist een ronde neus heeft. 
Ben jij verder geholpen met het uitzoeken van je Durea wijdte G schoenen bij Van Keeken? Zo niet, laat het ons gerust weten. Ons deskundige team helpt je graag verder. 

Durea schoenen bij Van Keeken in Bodegraven

Je vind Durea schoenen bij Van Keeken ruim in het assortiment. Elk seizoen groeit het merk, waardoor het inmiddels één van de belangrijkste merken uit de collectie is bij Van Keeken schoenen in Bodegraven. Neem eens een kijkje bij ons in de winkel in Bodegraven of bekijk de gehele Durea schoenen collectie hier op onze webshop. Naast het merk Durea is er tegenwoordig ook een heren lijn. Te noemen Gijs schoenen. Wellicht heeft uw partner of kennis ook hetzelfe probleem om goed passende schoenen te vinden.