Naar boven

Outdoorschoenen

Op zoek naar heren outdoorschoenen bij Van Keeken?

Je vindt een uitgebreid assortiment wandelschoenen voor heren bij Van Keeken in Bodegraven. Al sinds 1929 is Van Keeken schoenen een begrip in de regio van Bodegraven. Wij bij Van Keeken staan garant voor kwaliteit en service. Voor heel het gezin kun je bij ons terecht als het om schoenen gaat. Naast de dagelijkse en modieuze schoenen bieden wij ook een ruim assortiment aan wandelschoenen aan. Zo kun je voor dames wandelschoenen en voor wandelschoenen voor heren bij ons terecht. De volgende merken hebben wij in onze collectie wandelschoenen voor heren.

  • Meindl wandelschoenen
  • Lowa wandelschoenen
  • Hanwag wandelschoenen
  • Gri-sport wandelschoenen

Door dit ruime aanbod kunnen wij iedereen optimaal van dienst zijn. Wij hebben gekozen voor een prijsopbouw met te beginnen bij Gri-sport. De heren wandelschoenen van het merk Gri-sport zijn een stuk voordeligeer dan bijvoordeeld de heren wandelschoenen van Meindl. Het grote verschil zit hem in de gebruikte materialen en de stevigheid. Ook is de ventilatie van een heren wandelschoen met Gore-tex een stuk beter. Gore-tex wordt in wandelschoenen van Gri-sport niet gebruikt. 

Lowa wandelschoenen zijn bij ons de meestverkochte wandelschoenen. Landelijk doet het merk het ook erg goed. Lowa is op dit moment de hoofsponsor van de Nijmeegse Vierdaagse. Hiervoor heeft Lowa ook een unieke collectie wandelschoenen ontworpen. Een aantal modellen van de Nijmeegse Vierdaagse collectie: 

DIt zijnn allemaal lichtgewicht wandelschoenen die geschikt zijn voor wandelen in  Nederland. Ook zijn een aantal modellen meer geschikt voor licht gebergte, vooral de halfhoge modellen, die wat meer stevigheid bieden aan de enkels. 

Van Keeken schoenen en heren outdoorschoenen

Door onze uitgebreide collectie aan heren wandelschoenen kun je gemakkelijk wandelschoenen online kiezen en kopen. De heren wandelschoenen bij Van Keeken zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit.  Wanneer je bij ons in de winkel komt, meten wij bij je voeten en de 'schoeninhoud' op. Dit zorgt ervoor dat wij je optimaal kunnen adviseren voor het kiezen van heren wandelschoenen.

Advies voor het aanschaffen van heren outdoorschoenen 

Voor velen blijft het lastig, het kiezen van de geschikt heren wandelschoenen. Wij zullen een aantal tips geven zodat je de juiste keuze kunt make:

  • Hoe meer kilometers je maakt, hoe meer lengte nodig is bij de tenen. Wij adviseren één tot anderhalve centimeter. 
  • Let goed op de breedtemaat. Een heren wandelschoen mag lekker aansluiten, maar niet knellen of irriteren. 
  • Bedenk goed waar je de schoenen voor wilt gebruiken.  Vlakke paden, licht gebergte, hoge bergen? Hoe steiler het gebrgte is, hoe stugger de schoen moet zijn. 
  • Let goed op de sokken die je draagt. Wij adviseren de Falke TK2 en de Falke T5 sokken. Dit zijn naadloze sokken die goed ventilerend zijn. 

Mocht je voor de rest nog vragen hebben, dan horen wij dat graag. Ons deskunige team helpt je graag aan de juiste heren wandelschoenen. 

Van Keeken schoenen

Is het nog niet gelukt om een paar heren wandelschoenen online te kopen bij Van Keeken? Dan adviseren wij je om toch naar onze winkel Van Keeken in Bodegraven te komen. Hier kunnen wij je optimaal van dienst zijn en helpen om de juiste heren wandelschoenen te vinden. Je kunt ons uiteraard ook appen, bellen of mailen. 

App: 0652598934
Bellen: 0172-612225
Mailen: info@vankeekenbodegraven.nl