Naar boven

Sneakers

Herensneakers bij Van Keeken

Tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld: de herensneaker. Steeds meer zie je heren met sneakers onder elke outfit. Zo zie je sneakers onder een traingspak maar ook onder een colbert. Herensneakers zijn met van alles te combineren: ze zijn dit moment helemaal hot en mode! 

Draag jij al herensneakers? Kijk gerust op deze pagina of er wat voor jou tussen zit. Je vind bij Van Keeken een uitgebreide collectie aan herensneakers. Uniek bij Van Keeken is, dat wij niet alleen de echte sportmerken zoals Nike en New Balance verkopen, maar ook sneakers van gewone schoenmerken zoals Floris van Bommel of Gijs schoenen. Hierdoor kun je altijd slagen bij Van Keeken in Bodegraven. 

Hieronder vind je als eerste de herensneakers van de schoenenmerken.

Dit zijn in grote lijnen de schoenmerken die ook sneakers maken. Je kunt ze vinden bij Van Keeken schoenen in Bodegraven. 

De herensneakers van de sportmerken.

  • Nike sneakers
  • New Balance sneakers
  • Adidas sneakers
  • skechers sneakers
  • Cruyff sneakers
  • Lacoste sneakers

Dit zijn slechts een aantal uit onze collectie herensneakers van de sportmerken. Door het ruime en diverseaanbod aan merken kunnen wij de modebewuste man van dienst zijn en nem helpen met zijn keuze van gave herensneakers. 

Verschillende soorten herensneakers bij Van Keeken schoenen in Bodegraven

Je vind bij Van Keeken schoenen groot assortiment aan sneakers voor heren. Zo kun je terecht voor een lichtgewicht sneaker of juist een leren sneaker die ook stevigheid biedt. Het grootste verschil tussen sneakers zit hem in de maakwijze, de gebruikte materialen en het gebruik. Wil je herensneakers puur voor het leuke, dan kun je gerust bij de sportmerken kijken. WIl je wat meer stevigheid, dan adviseren we je om eerst bij de schoenmerken te kijken. Een merk zoals Floris van Bommel schoenen maakt unieke herensneakers die er fantastisch uitzien en die toch lekker lopen en stevig zijn. 

Kooptips voor het online kopen van herensneakers

Hier een aantal kooptips voor jou op een rij, om de juiste herensneakers online te kopen bij Van Keeken in Bodegraven. 

  • Sportmerken vallen over het algemeen kleiner. Bestel hiervan een maat groter dan je van traditionele schoenmerken draagt.
  • Skechers vallen normaal op de maat. Hier kun je de gewone maat van bestellen die je gewend bent.
  • Wij adviseren genoeg ruimte over te houden bij de tenen. Een halve tot hele centimeter moet over zijn zijn bij de tenen. 
  • Let op de breedte van de voet en de schoenen. Zorg dat de schoen goed aansluit maar niet knelt of irriteert. 

Is het gelukt met deze tips? Zo niet, laat het ons dan weten. Ons deskundige team helpt je graag verder met het kiezen van de juiste herensneakers. 

Van Keeken schoenen

Bij Van Keeken kun je terecht voor heel het gezin. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan herensneakers, maar ook wandelschoenen. Kijk gerust eens verder op onze webshop.  Wie weet kom je nog andere leuke schoenen tegen. Een leuk weetje: wij verkopen ook Mizuno zaalschoenen, Mizuno wandelschoenen en Mizuno tennisschoenen