Naar boven

Sneakers

Damessneakers vind je bij Van Keeken in Bodegraven

Sneakers: ze zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Een aantal jaar geleden was het niet voor te stellen dat je onder een jurkje of rok een sneaker droeg. Nu is dit inmiddels meer dan geaccepteerd. Zelf op bruiloften zie je onder een jurk een sneaker. Sneakers is een breec begrip. Je kunt het net zo sportief maken als dat je zelf wilt. 

Wij hebben een aantal merken dat allemaal sneakers maakt. Een aantal echte sportmerken dat wij voeren zijn. 

Een aantal schoenmerken dat ook sneakers maakt, maar die een stuk minder sportief zijn:

Dit is een kleine greep uit onze collectie damessneakers bij Van Keeken schoenen in Bodegraven. Elk merk heeft weer zijn unieke damessneakers. Graag lichten wij één merk dat bijzonder is: 

Het merk Xsensible.
Xsensible brengt voor zowel dames als heren diverse schoenen uit. Dus ook damessneakers. Het unieke aan de damessneakers van het merk Xsensible is, dat er een afwikkelplaat in de schoen verwerkt zit. Zo krijg je vrijwel geen voorvoetbelasting. Ook is de schoen gestabiliseerd met een blokje onder de schoenen. Door de extra hakhoogte krijg je minder snel vermoeiende voeten. Daarmee is de schoen ideaal geschikt voor mesnen met hielspoorklachten. Daarnaast lopen deze schoenen ook nog eens heerlijk zacht en comfortabel. Ben je dus op zoek naar comfortabele maar toch modieuze damessneakers? Dan is dit misschien wel jouw merk. 

Kooptips voor het kiezen van damessneakers

Elk merk valt weer anders. Dat maakt het vaak lastig om goed passende damessneakers online te kopen. Wij streven ernaar om per artikel een zo goed en duidelijk mogelijke uitleg te geven. Zo kun je gemakkelijk damessneakers online kopen bij Van Keeken. Het is belangrijk om te weten dat sportmerken in de praktijk wat kleiner vallen dan schoenmerken. 

Een aantal sportmerken op een rij. 

  • Nike
  • Adidas
  • New Balance
  • Puma

Een aantal schoenmerken op een rij. 

  • Durea schoenen
  • Gabor schoenen
  • Xsensible schoenen
  • Floris van Bommel schoenen

Het is raadzaam om van de sportmerken een maat groter te bestellen dan van de schoenmerken. 

Van Keeken schoenen in Bodegraven 

Wij bij Van Keeken staan bekend als één van de meest complete schoenwinkels uit de regio. Zo hebben wij naast de winkel een andere winkel geopend op het gebied van sport:  RH sport. Hier kun je terecht voor al jouw sportartikelen. Denk hierbij aan tennischoenen, zaalschoenen en voetbalschoenen. Ook kan je hier alle accessoires voor je sport vinden. 

Wij hebben dus een groot assortiment aan damessneakers, herensneakers en jongenssneakers. Door de extra sportwinkel kunnen wij je zo goed mogelijk hebben. Wij bij Van Keeken hebben voor elke voet de juiste sneaker!