Naar boven

Gabor

Gabor

Gabor schoenen bij Van Keeken

Al jaar en dag zijn Gabor schoenen een begrip in onze collectie. Zowel in de zomer als winter bieden wij een ruim assortiment aan Gabor schoenen aan.  Gemiddeld genomen hebben wij elk seizoen 40 a 50 modellen Gabor schoenen in de collectie. Hieronder zetten wij de populaire soorten op een rij. 
 • Gabor Rolling soft
 • Gabor sneakers
 • Gabor korte laarzen

Wij zullen alle 3 de soorten Gabor schoenen globaal toelicht wat hierin te krijgen is en wat ook het unieke is aan elk model.
Het fijne van de Gabor Rolling soft schoen is dat de schoen zeer comfortabel afwikkeld. Doordat er een afwikkel zool in de schoen verwerkt zit, wikkel je vele malen makkelijker en soepeler af. Wanneer je voorvoet klachten of snel vermoeiende voeten hebt, is dit de ideale schoen. De Gabor Rolling soft schoenen zijn zacht en comfortabel in het gebruikt. 
Bekijk hier alvast één van de Gabor Rollingsoft schoenen 46.968 uit onze collectie. In het voorjaar 2021 krijgen wij weer een uitgebreide nieuwe collectie binnen. Denk hierbij aan model: Gabor Rolling soft 56.960.36 of Gabor Rolling soft 66.960.36. 

Gabor sneakers is een uitgebreid begrip. Tegenwoordig horen bijna alle veterschoenen die Gabor brengt onder het kopje 'sneakers'. Gabor schoenen zijn flink gemoderniseerd de laatste jaren waardoor het nu ook mee kan met de echte fashion merken. De sneakers van Gabor zijn over het algemeen lekker zacht en comfortabel in het gebruik. Gabor schoenen vind je bij Van Keeken uitgebreid in de collectie. Bekijk hier alvast één van de Gabor sneakers 56.369 uit de collectie van Van Keeken. In het voorjaar 2021 krijgen wij weer leuke nieuwe sneakers van Gabor binnen. Hieronder alvast een aantal modellen die u kunt verwachten op onze webshop. Gabor schoenen 66.365.26 , 66.365.54 , 66.529.56 63.420.16 . Uiteraard komen er nog veel meer binnen, hou dus onze webshop goed in de gaten. www.vankeekenbodegraven.nl 

Naast de Rolling soft collectie en de sneakers brengt Gabor schoenen natuurlijk een ruim aanbod in Gabor korte laarzen. De gave prints maken de Gabor laarzen uniek! Zowel in het voorjaar als najaar zijn er leuke Gabor korte laarzen te krijgen in onze collectie. 

Gabor voorjaar 2021

Het nieuwe jaar is alweer begonnen. Dat betekend ook weer een hele nieuwe Gabor schoenen collectie bij Van Keeken in Bodegraven. De Gabor voorjaar 2021 collectie bestaat uit een divers aanbod. Wij zullen in grote lijnen alvast een aantal categorieën op een rijtje zetten voor je. 

 • Gabor sneakers
 • Gabor instappers 
 • Gabor sandalen
 • Gabor laarsjes
 • Gabor witte sneaker
Dit zijn een aantal voorbeelden die terug te zijn in de Gabor voorjaar 2021 collectie bij Van Keeken. Houd onze pagina goed in de gaten. Op dit moment komt er iedere week wel weer een nieuw model van de Gabor voorjaar 2021 collectie binnen. 

Kooptips bij Gabor

Gabor schoenen vallen gewoon goed op de maat. Wanneer je een maat 6/39 hebt dan kun je over het algemeen gewoon dezelfde maat bestellen. Heb je vragen over europese of fransen maten? Vraag dan gerust om hulp en wij bij Van Keeken geven je graag advies over de schoenen en maten om zo de juiste Gabor schoenen te kiezen. Naast de maatvoering is het belangrijk de Gabor schoenen goed te onderhouden.  Afhankelijk van het materiaal soort vergt het het nodige onderhoud. Hieronder een aantal voorbelden van Gabor schoenen met diverse materialen.
 • Leer
 • Nubick leer
 • Suede leer
 • Lak leer

Van Keeken schoenen

Al jaar en dag staat Van Keeken schoenen bekend om zijn service en kwaliteit. Sinds 1929 zijn wij al actief met het adviseren van kwaliteits schoenen in Bodegraven. Onze huidige winkel is helaas vanwege corona-maatregelen gesloten, maar we staan alsnog altijd voor je klaar. Heb je een vraag over Gabor schoenen of wil je passend advies? Dan kun je ons bereiken via info@vankeekenbodegraven.nl. Gabor schoenen koop je gemakkelijk bij Van Keeken Schoenen in Bodegraven.

Gabor dames sale

Gabor is één van onze grootste merken uit het assortiment. Hierdoor vind je het gehele jaar door een uitgebreide Gabor dames collectie. Waaronder ook Gabor dames sale schoenen. Bij de Gabor dames sale vind je een aanbod in afgeprijsde schoenen. Het enige verschil is dat dit schoenen uit een eerder seizoen zijn, waardoor deze schoenen afgeprijsd worden. Ook kan het zijn dat het een laatste maat bevat waardoor dit nog het zelfde seizoen afgeprijsd word. Koop gemakkelijk Gabor dames sale schoenen online bij Van Keeken in Bodegraven.