Naar boven

Enkellaarzen

 

Op zoek naar enkellaarzen bij van Keeken

Bij van Keeken hebben wij in het assortiment ook heren enkellaarzen, Steeds vaker zie je de enkellaarzen voor mannen in het straatbeeld voorbij komen, niet alleen zijn laarzen gemakkelijk maar ook is tegenwoordig goed nagedacht over het draagcomfort van een enkellaars, Mooie kwalitatieve leersoorten en diverse andere materialen laten de laars goed om de voet zitten, en bij de meeste enkellaarzen zit er een verwisselbaar voetbed in zodat je zo nodig een ortopedische zool erin kan plaatsen.

Panama Jack enkellaarzen bij van Keeken

Een comfortabel en modische enkellaars is van het merk Panama Jack, deze zijn van gewaxt leer en hebben een lamsvacht of kunstbont aan de binnenkant waardoor ze ook nog eens warm en waterafstotend zijn.En de verzorging is zeer gemakkelijk, af en toe inwaxen met een kleurloze wax, of wax op kleur is voldoende, uitpoetsen is niet nodig! Enkele modellen die wij in het assortiment hebben bij van Keeken:

Zoekt u toch iets anders kijk dan ook eens bij het merk  Bullboxer of PME deze merken hebben halfhoge veterboots die de uitstraling van een enkellaars hebben.

Naast Panama Jack enkellaarzen voor heren, hebben wij ook voor dames panama jack in het assortiment, naast de enkellaarzen zijn er ook mooie veterboots van dit merk, enkele voorbeelden van de enkellaarzen voor dames en de veterboots:

Kooptips voor enkellaarzen bij van Keeken

Panama Jack enkellaarzen vallen normaal op maat, u kunt bij het bestellen dus u normale schoenmaat aanhouden, let u bij het passen van de enkellaars wel op dat u een halve tot een hele centimeter teenruimte overhoud. Aan te raden is om de waxcreme gelijk mee te bestellen zodat u regelmatig u enkellaarzen of veterboots kan onderhouden zodat u laars in optimale conditie en waterafstotend blijft! 

van Keeken schoenen in Bodegraven

Bij van Keeken schoenen vinden wij een goed en passend advies heel belangrijk, komt u er niet helemaal uit na het lezen van de bovenstaande informatie dan kunt u ons altijd bellen.Wij zijn van maandag t/m zaterdag te bereiken op telefoonnummer 0172-612225, u kunt natuurlijk ook een E-mail sturen naar info@vankeekenbodegraven.nl. Vind u het prettiger om thuis te passen?, dat is ook een mogelijkheid. Geef ons u wensen door en wij komen met een assortiment schoenen bij u thuis, desgewenst meten wij u voeten op om de juiste maat te bepalen, zo kunt u rustig passen en de juiste keuze maken.Heeft u onderhoud voor u schoenen nodig zoals schoenencreme of water en vuil afstotende spray, mail ons dan en wij zorgen ervoor dat het met u bestelling meegaat.
Graag tot ziens bij van Keeken schoenen in Bodegraven.