Naar boven

Enkellaarzen

 

Op zoek naar enkellaarzen bij van Keeken

Steeds vaker zie je in het straatbeeld  enkellaarzen voor mannen voorbij komen. Bij Van Keeken hebben wij in ons assortiment ook heren enkellaarzen. Niet alleen zijn laarzen gemakkelijk, maar er is ook goed nagedacht over het draagcomfort van de enkellaars. Mooie kwalitatief hoogwaardige leersoorten en diverse andere materialen laten de laars goed om de voet zitten, en bij de meeste enkellaarzen zit er een verwisselbaar voetbed in zodat je - zo nodig - een ortopedische zool erin kan plaatsen.

Panama Jack enkellaarzen bij van Keeken

Een comfortabele en modieuze enkellaars is van het merk Panama Jack. Deze zijn van gewaxt leer en hebben een lamsvacht of kunstbont aan de binnenkant, waardoor ze ook nog eens warm en waterafstotend zijn. En de verzorging is zeer gemakkelijk: af en toe inwaxen met een kleurloze wax, of wax op kleur is voldoende. Uitpoetsen is niet nodig! Enkele modellen die wij in het assortiment hebben bij Van Keeken:

Zoekt u toch iets anders? Kijk dan ook eens bij het merk  Bullboxer of PME. Deze merken hebben halfhoge veterboots die de uitstraling van een enkellaars hebben.

Naast Panama Jack enkellaarzen voor heren, hebben wij ook voor dames Panama Jack in ons assortimen. Naast de enkellaarzen zijn er ook mooie veterboots van dit merk. Enkele voorbeelden van de enkellaarzen voor dames en de veterboots:

Kooptips voor enkellaarzen bij van Keeken

Panama Jack enkellaarzen vallen normaal op maat. Je kunt bij het bestellen dus gewon je normale schoenmaat aanhouden. Let er bij het passen van de enkellaars wel op, dat je een halve tot een hele centimeter teenruimte overhoudt. TIP: bestel de waxcreme gelijk mee, zodat je regelmatig de enkellaarzen of veterboots kan onderhouden. Op die manier blijft je laars in optimale conditie en waterafstotend! 

Over Van Keeken schoenen in Bodegraven

Bij van Keeken schoenen vinden wij een goed en passend advies heel belangrijk. Komt u er niet helemaal uit na het lezen van de bovenstaande informatie, dan kunt u ons altijd bellen.Wij zijn van maandag t/m zaterdag te bereiken op telefoonnummer 0172-612225. U kunt natuurlijk ook een E-mail sturen naar info@vankeekenbodegraven.nl.

Thuis passen? Dat kan!

Vind je het prettiger om thuis te passen? Dat is ook een mogelijkheid. Geef ons je wensen door en wij komen met een assortiment schoenen bij je thuis. Desgewenst meten wij jouw voeten op om de juiste maat te bepalen, zodat je rustig kunt passen en de juiste keuze maken. En heb je onderhoud voor je schoenen nodig - zoals schoenencreme of water- en vuilafstotende spray - mail ons dan en wij zorgen ervoor dat het met de bestelling meegaat.

Graag tot ziens bij Van Keeken Schoenen in Bodegraven.