Naar boven

Babyschoenen

Je vindt meisjesschoenen voor baby's bij Van Keeken

Het blijft lastig. Wat is nou een goede schoen voor je baby? Moeten ze meteen een goede schoen aan de voeten of juist een zachte schoen? De keuze is vaalk makkelijker dan de meeste mensen denken. De babyschoenen bij Van Keeken zijn soepeler dan de normale schoenen. Dit komt omdat de voet makkelijker moeten kunnen afwikkelen en de schoen voornamelijk gebruikt worden als slof. Babyschoenen voor meisjes vind je bij Van Keeken in verschillende soorten. Zo heb je een lekker zacht schoentje, maar ook een iets steviger stevige meiden babyschoen. 

Waar je op moet letten
Het is voor de baby belangrijk om een zachte en soepele schoen aan de voeten te hebben, zeker het eerst jaar zolang de baby nog kruipt en niet echt probeert te stappen. Liefst zijn de schoenen van leer zodat er wat stevigheid is en het materiaal goed ademt. Later, in de eerste jaren is het belangrijk om goede schoenen aan de voeten te hebben. De voeten zijn namelijk volop in ontwikkeling en het is daaromdes te belangrijker dat de voetjes goede steun hebben. 

Babyschoenen voor meisjes zijn dan ook over het algemeen wat zachter en soepeler. Wanneer je baby meer gaat stappen en probeert te lopen, kun je over gaan op een wat stevigere schoen. Dan wordt de loopzool ook meteen een stukje stugger. Hierdoor gaan je baby 'echt' leren lopen. 

Wij zetten alvast een aantal merken op een rij waar wij meiden baby schoenen van in de collectie hebben:

  • New Balance
  • Nike
  • Adidas 
  • Teva meiden sandalen

Wij hebben hier het merk Teva bij gezet. Dit hebben we gedaan omdat dit de meest fijne meiden sandalen zijn, die ook nog eens goed voor de voeten van je kind zijn. De Teva sandalen zijn vaak al vanaf maat 18/19 te verkrijgen. En daarmee zorg je ervoor dat jouw kleine meid ook in de zomer niet een te warme schoen aan de voeten heeft, maar een goede meisjessandaal. 

De juiste babyschoenen voor je dochter

Hierboven hebben wij een uitleg gegeven over wat er nou wel of juist niet goed is voor je baby op het gebied van schoenen. Wij hopen je hier al een heel stuk mee geholpen te hebben. Heb je toch nog vragen, laat het ons dan weten. Ons deskundige team helpt je graag verder met het adviseren van een goede babyschoen bij Van Keeken. 

Onze assortimen meisjesschoenen voor baby's bestaat voor het grottste gedeelte uit sportmerken. Dit heeft ermee te maken dat deze mode op dit moment de trend is. Daarom hebben wij saast de winkel Van Keeken in Bodegraven de winkel RH sport geopend. Hier vind je onze gehele collectie aan baby meisjesschoenen. Kom dus gerust naar onze winkel en laat je verder helpen.

Welke grootte baby meisjesschoenen?

We hebben al het een en ander uitgelegd over wat nou een goede schoen is voor je baby. Maar hoe groot moeten de schoenen zijn? Wij adviseren minimaal een hele centimeter tot anderhalve centimeter aan ruimte over te houden. Dit klinkt veel, maar is echt nodig! Op die manier kan de voet goed bewegen in de schoen. En uw dochter zal snel groeien.

Van Keeken schoenen in Bodegraven

Wij zijn er trots op dat Van Keeken al jaren bekendstaat als één van de meest complete schoenwinkels in de regio. Wij verkopen schoenen voor het hele gezin. Dus ben jij op zoek naar kinderschoenen, schoenen voor dames en/of heren, accessoires, tassen? Bij ons is het allemaal te vindenl. En ook voor je sportschoenen en wandelschoenen kun je terecht bij Van Keeken. 

Kom dus gerust eens langs bij ons in de winkel in Bodegraven. Wij helpen je graag verder met het vinden van de juiste schoenen.