Naar boven

Enkellaarzen

Enkellaarzen voor jongens bij Van Keeken

Ben je op zoek naar enkellaarsjes voor jongens? Dan is er van het merk Bullboxer een stoer enkellaarsje, de Bullboxer ALL519E6L. Een mooi laarsje van gevet leer, dat gemakkelijk in onderhoud is. Naast enkellaarzen voor jongens hebben wij ook enkellaarzen voor dames, heren en meisjes.

Bullboxer enkellaarzen bij van Keeken

Naast de leuke enkellaarzen voor jongens, hebben wij ook voor de superleuke enkellaarzen voor meisjes van het merk  Bullboxer, Deze enkellaarzen voor meisjes hebben een veter en een rits. Dit maakt ze gemakkelijk om aan te doen omdat je maar een keer je veters hoeft te strikken - en daarna kun je alleen de rits gebruiken. Een aantal modellen die wij in het assortiment hebben bij Van Keeken:

Naast de enkellaarzen voor jongens en meisjes hebben wij bij van Keeken ook leuke dames-enkellaarsjes, we zetten er hieronder een paar op een rij!

Dit zijn natuurlijk maar enkele voorbeelden, maar kijk rustig rond op de website voor nog meer modellen enkellaarsjes. En ook de enkellaarzen voor heren zijn het vermelden waard. Er zijn tegenwoordig steeds meer mannen die het gemak en comfort van enkellaarzen willen:

Zoals je kunt zien hebben wij bij van Keeken voor elk wat wils!!

Heb je nog kooptips nodig ?

Ook het onderhoud van je enkellaarzen belangrijk. Houd er daarom rekening mee dat je altijd wat teenruimte overhoudt. Wij adviseren altijd een teenruimte van een halve tot een hele centimeter aan te houden, zodat je tenen alle ruimte hebben en niet tegen de voorkant van je schoenen botsen; dit voorkomt voetproblemen. Voordat je de enkellaarzen gaat dragen is het belangrijk om ze in te sprayen met een water- en vuilafstotende spray. Dit kun je het beste vaker doen zodat je enkellaarzen goed beschermd blijven tegen alle weersomstandigheden.

Van Keeken schoenen in Bodegraven

Onze winkel is gevestigd in de Kerkstraat 6-8 in Bodegraven. Wij staan al sinds 1920 voor u klaar met advies. En dit willen wij ook graag blijven doen, ook voor online u aankopen bij Van Keeken. Voor alle vragen en/of advies over je uitgekozen schoenen kun je altijd bellen naar onze winkel op telefoonnummer 0172-612225 of een E-mail sturen naar: info@vankeekenbodegraven.nl. Wij zullen je e-mail zo snel mogelijk beantwoorden en/of contact opnemen.

Maar ook voor het bestellen van onderhoud van je schoenen kun je bellen of e-mailen. Wij zullen dan de juiste onderhoudsproducten voor de schoenen bij je bestelling meezenden.

Thuisadvies? Dat kan!

WIl je liever dat wij thuis langskomen om persoonlijk advies te geven? Dat kan natuurlijk ook. Vertel ons je wensen en je schoenmaat. Wij zullen dan een keuze maken uit ons assortiment en die thuis bij je aanbieden. Wij meten dan meteen je voeten op zodat we de juiste schoenmaat kunnen adviseren.
Tot ziens bij van Keeken schoenen Bodegraven!