Naar boven

Enkellaarzen

Enkellaarzen voor jongens bij van Keeken

bent u op zoek naar enkellaarsjes voor jongens?, op dit moment hebben wij van het merk Bullboxer een stoer enkellaarsje, de Bullboxer ALL519E6L.Een mooi laarsje van gevet leer, die gemakkelijk in onderhoud is.
Naast enkellaarzen voor jongens hebben wij ook Dames, Heren en meiden enkellaarzen.

Bullboxer enkellaarzen bij van Keeken

Naast de leuke enkellaarzen voor jongens, hebben wij ook voor de meiden superleuke enkellaarzen van het merk  Bullboxer, De enkellaarzen voor meiden hebben een veter en een rits, dit maakt ze gemakkelijk om aan te doen want je hoeft maar een keer je veters te stellen en daarna kun je alleen de rits gebruiken.Een aantal modellen die wij in het assortiment hebben bij van Keeken:

Naast de enkellaarzen voor jongens en meiden hebben wij bij van Keeken ook leuke dames enkellaarsjes, we zetten er hieronder een paar op een rij!

Dit zijn natuurlijk maar enkele voorbeelden, maar kijkt u rustig rond op de website voor nog meer modellen enkellaarsjes.En ook de Heren enkellaarzen kunnen niet achter blijven natuurlijk, Er zijn tegenwoordig steeds meer mannen die het gemak en comfort van enkellaarzen willen:

Zoals u kunt zien hebben wij bij van Keeken voor iedereen wat wils!!

Heeft u nog kooptips nodig 

Naast dat u leuke enkellaarzen wilt is ook de maat en het onderhoud van de enkellaarzen belangrijk,Houd u er rekening mee dat u altijd wat teenruimte over houd. Wij adviseren een teenruimte van een halve tot een hele centimeter aan te houden, dit zodat de tenen alle ruimte hebben en niet tegen de voorkant aan komen tijdens het zitten of lopen dit voorkomt voetproblemen.
Voordat u u enkellaarzen gaat dragen is het belangrijk om ze in te sprayen met een water en vuilafstotende spray, dit herhaalt u regelmatig zodat u enkellaarzen goed beschermt blijven tegen alle weersomstandigheden.

Van Keeken schoenen in Bodegraven

Onze winkel is gevestigd in de Kerkstraat 6-8 in Bodegraven, al vanaf 1920 staan wij voor u klaar met advies, dit willen wij ook graag doen voor u als u online u aankopen doet bij van Keeken.
Voor al u vragen en/of advies over de de u uitgekozen schoenen kunt u ten alle tijden bellen naar onze winkel op telefoonnummer 0172-612225 of een E-mail sturen naar: info@vankeekenbodegraven.nl , wij zullen u E-mail zo snel mogelijk beantwoorden en/of contact met u opnemen. Ook voor het bestellen van onderhoud voor u schoenen kunt u bellen of E-mailen, wij kunnen dan het juiste onderhoud voor u schoenen bij u bestelling mee zenden.Wilt u liever dat wij bij u thuis komen om persoonlijk advies te krijgen?, dat kan natuurlijk ook. U verteld ons u wensen en u schoenmaat en wij zullen dan een keuze maken uit ons assortiment en deze thuis bij u aanbieden.Wij meten dan u voeten op zodat we de juiste schoenmaat kunnen adviseren.
Tot ziens bij van Keeken schoenen Bodegraven!