Naar boven

Podoloog Bodegraven- Reeuwijk?

Podoloog in Bodegraven of Reeuwijk?

Al jaren lang hebben wij als schoenwinkel Van Keeken de goede samenwerking met de Podoloog Joke Geukes. Wat wij merken is dat een samenwerking tussen een gespecialeerde schoenwinkel en een Podoloog uitstekent werkt. Zo kun je van elkaar leren op het gebied van voeten en ook schoenen. Alleen de juiste combinatie is uiteindelijk het juiste resultaat wat u wilt. Pijnvrij lopen en minder klachten hebben. Door de uitstekende samenwerking met onze podoloog Joke Geukes kunnen wij iedereen fijn helpen. Joke Geukes zit bij ons in de winkel in Bodegraven. Zei werkt op afspraak op de vrijdag en eventueel andere dagen als dit beter uitkomt. 

Podoloog in Bodegraven

Ben jij opzoek naar een Podoloog in Bodegraven? Dan zit je bij Van keeken schoenen helemaal goed. Wij werken fijn samen met Joke Geukes die bij ons in de winkel steunzolen op maat maakt. De fijne samenwerking zorgt ervoor dat wij naar de voetklachten of andere klachten kunnen kijken en eventueel naar de juiste schoenen als dit nodig is. Ben jij dus opzoek naar een Podoloog in Bodegraven? Loop dan eens langs bij ons in de winkel. Iedere vrijdag is onze podoloog aanwezig en regelmatig ook op andere dagen door de weekse in overleg. Door drukte bij onze podoloog in Bodegraven werken wij wel op afspraak. Vergeet dus niet een afspraak te maken. Uiteraard is onze Podoloog in Bodegraven er niet alleen om ' steunzolen ' aan te laten meten. Heeft u voetklachten, rugklachten of andere vragen wat betreft pijntjes? Dan kunt u gerust een vrijblijvende afspraak maken bij onze podoloog in Bodegraven.

Podoloog in Reeuwijk

Onze podoloog is woonachtig in Reeuwijk en heeft daar haar eigen praktijk aan huis. Door de combinatie kun je dus voor de podoloog in Bodegraven en Reeuwijk terecht. Ben jij opzoek naar een podoloog in Reeuwijk? Dat ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt een afspraak maken voor de Podoloog in Bodegraven of Reeuwijk bij ons in de winkel. Ook kun je bellen naar: 0172-612225.

Voetklachten en/of rugklachten?

Wat veel mensen niet weten is dat een podoloog veel meer doet dan alleen de voetklachten verhlepen die opspelen. Klachten in de benen, rugklachten of nekklachten kunnen allemaal vanuit de voeten of de houding van u komen. Heb jij dus klachten en weet je niet precies waar het vandaan komt? Dan is een afspraak bij de podoloog in Bodegraven of Reeuwijk misschien wel verstandig. 

Een podoloog kijkt naar wat nodig is. Het hoeft niet te betekenen dat je automatisch nieuwe corrigerende zolen nodig heeft. Wanneer de stand goed is dan is het vaak al op te lossen met een stel goede schoenen. Laat je vrijblijvend adviseren door onze podoloog in Bodegraven of Reeuwijk. 

Wat krijg ik vergoed bij een podoloog?

De meeste mensen krijgen een groot gedeelte vergoed, afhankelijk hoe je verzekerd bent. Onze podoloog in Bodegraven kan dit direct zien. Nog voordat je beslist eventueel zolen aan te laten meten weet je al wat de eventuele kosten zullen zijn. Voor meer informatie over onze podoloog in Bodegraven kun je contact opnemen via: 0172-612225.

Waarom moet ik naar een podoloog in Bodegraven?

Voor vele klachten kun je terecht bij een podoloog. Zo kijkt een podoloog naar de bekkenstand, onderrug, eventueel beenlengte verschil en naar de drukpunten in de voeten. Uiteraard als er klachten zijn worden die grondig bekeken. Alleen in het geval als dit nodig is, worden er steunzolen gemaakt. In dit geval maakt onze podoloog in Bodegraven de juiste steunzolen speciaal voor u op maat. Ook wanneer u hielspoor heeft kunt u zich laten informeren bij ons in de winkel door ons deskundige team of door onze podoloog in Bodegraven.