Naar boven

Podoloog Bodegraven- Reeuwijk?

Podoloog in Bodegraven of Reeuwijk?

Al jaren lang hebben wij als schoenwinkel Van Keeken de goede samenwerking met de Podoloog Joke Geukes. Wat wij merken, is dat een samenwerking tussen een gespecialeerde schoenwinkel en een Podoloog uitstekend werkt. Zo kun je van elkaar leren op het gebied van voeten en ook schoenen. ZO kunnen wij voor u de ideale combinatie van de juiste schoenen en/of zolen voor uw voeten uitzoeken. Waardoor u weer pijnvrij kunt lopen en minder klachten zult hebben. Joke Geukes werkt op afspraak op de vrijdag (en eventueel andere dagen als dit beter uitkomt) vanuit onze winkel in Bodegraven. 

Podoloog in Bodegraven

Dus zoek je een podoloog in Bodegraven? Dan ben je bij Van Keeken schoenen aan het juiste adres. Joke Geukes maakt in onze winkel de steunzolen op maat. Deze fijne samenwerking zorgt ervoor dat wij naar uw voetklachten kunnen kijken en de juiste schoenen advieseren - als dat nodig is. Door de grote drukte bij onze podoloog in Bodegraven werken wij wel op afspraak. Vergeet dus niet een afspraak te maken. Uiteraard is onze Podoloog in Bodegraven er niet alleen om u steunzolen aan te meten. Heeft u voetklachten, rugklachten of andere vragen wat betreft bewegingspijntjes? Dan kunt u gerust een vrijblijvende afspraak maken bij onze podoloog in Bodegraven.

Podoloog in Reeuwijk

Onze podoloog woont in Reeuwijk en heeft daar haar eigen praktijk aan huis. Je kunt voor de podoloog dus ofwel in Bodegraven of in Reeuwijk terecht. Zoek je een podoloog in Reeuwijk? Dat ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt een afspraak plannen met de Podoloog in Bodegraven of Reeuwijk bij ons in de winkel. Ook kun je bellen naar: 0172-612225.

Voetklachten en/of rugklachten?

Wat veel mensen niet weten is dat een podoloog veel meer doet dan alleen de voetklachten verhelpen. Denk aan klachten in de benen, rugklachten of nekklachten; die kunnen allemaal vanuit de voeten of je houding komen. Heb jij dus voet-, rug- knie- of bekkenklachten en weet je niet precies waar het vandaan komt? Dan is een afspraak bij de podoloog in Bodegraven of Reeuwijk misschien wel verstandig. 

Een podoloog kijkt naar wat nodig is. Het hoeft niet te betekenen dat je automatisch nieuwe corrigerende zolen nodig hebt. Wanneer de stand van je voeten goed is, dan zijn je voetproblemen vaak al op te lossen met een stel goede schoenen. Laat je vrijblijvend adviseren door onze podoloog in Bodegraven of Reeuwijk. 

Wat krijg ik vergoed bij een podoloog?

De meeste mensen krijgen een groot gedeelte vergoed, afhankelijk hoe je verzekerd bent. Onze podoloog in Bodegraven kan dit direct zien. Nog voordat je beslist eventueel zolen aan te laten meten weet je al wat de eventuele kosten zullen zijn. Voor meer informatie over onze podoloog in Bodegraven kun je contact opnemen via: 0172-612225.

Waarom moet ik naar een podoloog in Bodegraven?

Voor vele klachten kun je terecht bij een podoloog. Zo kijkt een podoloog naar de bekkenstand, onderrug, eventueel beenlengteverschil en naar de drukpunten in de voeten. Als er klachten zijn worden die grondig bekeken. En steunzolen worden alleen gemaakt als dat ook echt nodig is. In dat geval maakt onze podoloog in Bodegraven de juiste steunzolen speciaal voor u op maat. Maar ook wanneer u hielspoor heeft kunt u zich laten informeren bij ons in de winkel door ons deskundige team of door onze podoloog in Bodegraven.