Naar boven

Pumps

Op zoek naar pumps bij Van Keeken?

Dat ben je hier aan het juiste adres. Je vind bij Van Keeken een ruime collectie pumps. 

Het blijft leuk, een paar mooie pumps onder een jurkje of rok. Of gewoon onder een spijkerbroek. Dit is toch wel het meest vrouwelijke wat je kunt dragen, als het om schoenen gaat. Toch zie je het steeds minder. Dit komt omdat de grote hype nu sneakers is. De modetrend 'sneakers' draagt comfortabel en daardoor zal het ook een lange tijd wel de modetrend blijven. Maar door de sneaker-hype zie je steeds minder pumps in de winkels. Van Keeken zorgt altijd voor een complete collectie. Zo vind je het gehele jaar door pumps bij Van Keeken. Uiteraard vind je ook een leuk paar sneakers of bijvoorbeeld een wandelschoen. Wij bij Van Keeken streven ernaar om het gehele jaar door een zo compleet mogelijke collectie aan te bieden van alleen de topmerken. 

Verschillende soorten pumps bij Van Keeken

Pumps zijn er in verschillende soorten. Vooral de hakhoogte maakt een groot verschil. Een comfortabele hak is tussen de 2 en 4 centimeter hoog. Voor de meesten loopt dit nog comfortabel. Zij kunnen hier een groot gedeelte van de dag op lopen. Hoe hoger de hak, hoe minder stabiel de pumps worden. Wil je dus een comfortabele pump waar je een tijdje op kunt lopen? Kijk dan naar een iets lagere hak. 

Merken en soorten pumps bij Van Keeken

Je vind bij Van Keeken in Bodegraven van diverse merken pumps. Wij zetten alvast een aantal merken pumps voor je op een rijtje. 

  • Paul Green pumps
  • Gabor pumps
  • Hassia pumps
  • Peter Kaiser pumps

Dit zijn de hoofdmerken pumps in onze collectie. maar afhankelijk van het seizoen hebben wij ook andere merken andere merken pumps in ons assortiment. De grote verschillen van de pumps zijn - behalve de hakhoogte - ook het soort hak, de gebruikte materialen, de stevigheid en de vorm van het voetbed.

Zo heeft Paul Green ervoor gekozen om de hak aan de binnekant wat meer naar voren te laten lopen om zo meer stabiliteit en stevigheid te bieden. Deze constructie is uniek en zorgt voor een comfortabele pump. 

Alle pumps bij Van Keeken in Bodegraven zijn geheel van leer. Wij bij Van Keeken staan voor kwaliteit en service. Wij voeren alleen de topmerken met de betere materiaalsoorten in onze collectie. 

Diverse modellen pumps bij Van Keeken in het assortiment

Naast de verschillende merken zullen wij alvast een aantal goedverkochte pumps op een rijtje zetten. 

Dit zijn de in de praktijk bewezen pumps uit de collectie bij Van Keeken. Deze pumps zijn al een aantal jaar te vinden in de collectie bij Van Keeken in Bodegraven. Omdat deze pumps elk jaar weer een succes blijken te zijn, komen deze pumps bij Van Keeken regelmatig terug in de collectie. Wij noemen dit de standaard pumps, die het gehele jaar door te vinden zijn bij Van Keeken in de collectie.