Naar boven

Xsensible

Xsensible

Stretchwalker van het merk Xsensible

Xsensible schoenen bij Van Keeken

Al jaren lang voeren wij het merk Xsensible. Xsensible schoenen bij Van Keeken is een echt begrip geworden. Voorheen stond het merk Xsensible schoenen bekend voor de oudere dame of heer maar tegenwoordig zijn het alleen maar functionele eye catchers. Met hun functionaliteit in een geweldig jasje kun je niet meer om deze schoenen heen. Al twee keer heeft Xsensible schoenen de gouden schoen gewonnen. Dat betekent dat zij het beste schoenconcept op de markt hebben. Je vind een uitgebreide collectie aan Xsensible schoenen bij Van Keeken, waaronder bijvoorbeeld de meest bekende Xsensible stretchwalker. De Xsensible stretchwalker is er in diverse uitvoeringen. Bekijk hier alvast één van de Xsensible stretchwalker schoenen bij Van Keeken. 

Opzoek naar Xsensible schoenen bij Van Keeken?

Uiteraard vind je ook dit merk volop bij Van Keeken. Het meest bekende model is de stretchwalker. Dit model is in twee wijdte maten te verkrijgen. De GX wijdte is de 'normale' wijdte maat en de HX wijdte vat iets breder dan gemiddeld. De stretchwalker van het merk Xsensible is een stabiele schoen met een blokje wat in de zool verwerkt zit. Dit zorgt voor een goede balans en een stevige houding. De voorzijde van de schoen is afgewerkt met een afwikkelplaat. Dit houd in dat je gemakkelijk afwikkelt en minder druk hebt op de voorvoet. Hierdoor is de schoen uitermate geschikt voor gene de voorvoet klachten heeft. 

Het assortiment aan Xsensible schoenen bij Van Keeken is flink aan het groeien, dit zorgt ervoor dat wij voor iedere voet de juiste Xsensible schoenen kunnen aanmeten. Hieronder alvast een aantal voorbeelden die je bij ons in de collectie kunt verwachten. 

  • Xsensible Jersey 30042
  • Xsensible Lima 30204
  • Xsensible SWX3- Men 30073
  • Xsensible Sofia 302006
  • Xsensible Chelsey 30101
  • Xsensible Alia 10186

Dit is pas een kleine greep uit onze collectie. Bekijk onze hele collectie bij ons in de winkel of neem eens een kijkje bij ons op de webshop www.vankeekenbodegraven.nl 
Mocht u een Xsensible schoen zoeken die wij niet op onze webshop hebben staan, bel gerust want wie weet hebben wij de schoenen wel in de winkel staan. 
Naast de 'gewone' collectie Xsensible schoenen bij Van Keeken, bieden wij sinds kort ook de wandelschoenen aan. Dit is de bekende stretchwalker schoen, maar dan met Gore-Tex uitgevoerd wat de schoen 100% waterdicht maakt. Ook heeft de schoen een wandelprofiel, waardoor je hier flinke wandelingen mee kunt maken. 

Een aantal tips voor jou op een rij bij het aanschaffen van Xsensible schoenen bij Van Keeken. 

Doordat de Xsensible schoenen in twee wijdte maten zijn, is het altijd goed om te kijken wat voor voeten je hebt, Heb je een wat bredere of vollere voet, dan kun je het beste de wijdte HX bestellen. Hierdoor geeft u de voeten/tenen meer ruimte zodat dit aangenamer draagt. Het fijne aan de Xsensible schoenen is dat de meeste schoenen gedeeltelijk gemaakt zijn van stretchleer. Hierdoor voel je aan de binnenzijde geen nade of stiksel en rekt dit plaatselijk mee. De Xsensible schoenen bij Van Keeken vallen niet klein. Bestel dus gewoon de normale maat wat je normaal ook doet. Wanneer je de maat gaat vergelijken met een sportmerk zoals Adidas of New Balance dan valt Xsensible groot. 

Van Keeken Schoenen 

Met trots kunnen wij zeggen dat de nieuwe collectie Xsensible schoenen bij Van Keeken er alweer aan komt. In januari, februari en maart verwachten wij de nieuwe Xsensible schoenen. Kun je niet wachten en wil je nu al inzicht krijgen of vooruit bestellen? DAT KANT ! Neem gerust contact met ons op en wij zullen je alvast informeren en indien gewenst ook reserveren voor je. Shop gemakkelijk de Xsensible schoenen bij Van Keeken in Bodegraven.